EuroparlTV, post tv online al Parlamentului European - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

EuroparlTV, post tv online al Parlamentului European

Published

on

Presedintele Parlamentului European, Hans-Gert Pottering,  a lansat  EuroparlTV, canalul de televiziune prin Internet al forului legislativ european.

Un canal parlamentar este accesibil la adresa www.europarltv.europa.eu, inclusiv in limba romana.
Pottering a declarat, cu acest prilej, ca EuroparlTV va fi „un instrument online excelent pentru cei care doresc sa se informeze despre activitatile si deciziile parlamentului European, decizii care au un impact asupra vietii de zi cu zi a aproape 500 de milioane de cetateni ai Uniunii Europene”.
EuroparlTV nu este un canal unic, ci unul format din patru subdiviziuni, care se adreseaza unui public tinta specific.
Una dintre sectiuni, „Parlamentul in direct”, ofera o acoperire continua a evenimentelor din Legislativul european, in special a dezbaterilor din cadrul sesiunilor plenare, cu trimitere la arhivele audiovizuale ale sesiunilor anterioare, precum si la activitatile comisiilor parlamentare din lunile ce urmeaza.

Potrivit Cartei sale Editoriale, Canalul garanteaza ca diversitatea de opinie din cadrul Parlamentului European este reflectata „in conformitate cu o politica editoriala de neutralitate si nepartinire, cu respectarea puterii relative a grupurilor politice”, mai arata comunicatul.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending