S-a lansat o campanie pe rețelele sociale prin care fanii sunt invitați să spună #AdevarulRacoritor

0
1559

Sprite introduce o colecție de 6 doze personalizate cu mesaje îndrăznețe, inspirate de replicile adolescenților. Expresii precum Slabe șanse, Aștept like-uri sau Fază tare sunt gata să condimenteze pozele și conversațiile online, încurajându-i pe adolescenți să spună lucrurilor pe nume.

Mai mult, băutura își propune să genereze o nouă mișcare în rândul tinerilor și să demonstreze că o atitudine relaxată poate fi cool.

Astfel, până pe 21 mai, îi invită pe cei mai curajoși dintre consumatori să spună adevărul răcoritor într-un concurs dedicat, în care premiază sinceritatea.

Pentru a se înscrie, participanții trebuie să încarce pe pagina de Facebook Sprite sau pe Instagram, fotografii în care utilizează într-un mod cât mai creativ dozele de colecție Sprite, alături de hashtag-ul #AdevarulRacoritor, și pot câștiga unul dintre premiile puse la bătaie: unul dintre cele 5 detectoare de minciuni profesionale, trimitere de pe QR code-ul de pe dozele de Sprite către pozele lor sau baxuri de Sprite.

Prin noua inițiativă, Sprite spune #AdevarulRacoritor și își propune să inspire o generație de tineri curajoși, care se exprimă sincer, chiar și în postările din social media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dumneavoastră!
Introduceți aici numele dumneavaostră.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.