S-a lansat Observatorul Antena 1. Primele imagini, aici! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

S-a lansat Observatorul Antena 1. Primele imagini, aici!

Published

on

Astăzi s-a lansat Observatorul de la Antena 1! Vă prezentăm primele imagini cu grafica noului jurnal de ştiri. Imaginile au fost surprinse de la Observatorul orei 16 si cel principal de la ora 19, prezentat de Andreea Berecleanu.

 

La prima vedere observam:

  • grafica nou, cu burtiere mari si colorate
  • bucle cu titlul stirilor in partea stanga sau dreapta a prezentatoarei
  • logo nou in partea stanga a ecranului
  • prezentatoarea sta in picioare si exista cadre cand se deplaseaza in timp ce citeste de pe prompter 
  • explicatii in studio cu reporter – imagini panoramice
  • duble burtiere care dau explicatii in timpul materialelor video
  • corespondetele in direct – fereastra video live pe imaginea principala a jurnalului 
  • nu mai exista Observator Special
  • Andreea Berecleanu prezinta si dupa ora 20

 

Întins pe o suprafață de peste 400 de metri pătrați, este dotat cu tehnologie  de ultimă generație, care întrunește standardele de calitate ale celor mai mari posturi de televiziune din lume. La nivel vizual, platoul va beneficia de un ecran absolut spectaculos, de 14.5 metri lungime și peste 2.5 metri înălțime, cel mai mare ecran al unui jurnal de știri din România. Pe lângă modificări tehnologice, vor exista noutăți și la nivel de grafică. Echipa de creație a Antenei Group  a realizat un pachet grafic dinamic, modern, care-i oferă telespectatoruluiun acces fără precedent la ceea ce se numește informație vizuală.

 

„Vorbim despre o investiție majoră și despre o evoluție vizuală și tehnică extraordinară! Noul Observator înseamnă tehnologie la cel mai înalt nivel, înseamnă echipamente și soluții de broadcast folosite de cele mai mari companii media din lume (CNN, CNBC, RTL, Reuters, Wall Street Journal, Vice Media, RTL,  etc).  Fonoizolația și tratamentul acustic al studiourilor este unic în România, el fiind asigurat de Pro Performance, companie ce a proiectat și implementat tratamentul acustic pentru Opera din Viena și pentru ORF, televiziunea publică din Austria. La nivel vizual, ecranul spectaculos, elementele de grafică și decorul noului studio, vor face clar diferența”, a declarat Alin Romașcan, directorul știrilor.

observator-antena-1

 

„Absolut toate dotarile platoului sunt soluții profesionale specializate.Sistemul de suspendare, de tip „casă în casă” a fost  construit în Italia și instalat de partenerul nostru LightsUp Romania.Evident, piesa centrala a noului Observator este ecranul LED de circa 30 mp. Cu un pixel-pitch de 1,9 mm, LED-ul Observatorului este unic in Romania. Format din 144 de module cu exact 8.294.400 de lampi SMD 3 in 1, acest ecran a fost furnizat de compania  Unilumin, aflată în top 3 cei mai mari producatori din lume. Decorul noului Observator este un demers scenografic unic si curajos, care va revolutiona standardele breslei”, a declarat Octavian Basoc, cel care s-a ocupat de dezvoltarea și implementarea proiectului la nivel tehnic.

 

observator-grafica-nou-antena-1-1 observator-grafica-nou-antena-1-2 observator-grafica-nou-antena-1-3 observator-grafica-nou-antena-1-4 observator-grafica-nou-antena-1-5

 

Advertisement

observator-antena-1-4 observator-antena-1-3 observator-antena-1-2 observator-antena-1-1

 

Foto Credit: captura RADAR DE MEDIA

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending