S-a lansat super filmul “Steaua, Născut Campion”! (video) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Cinema

S-a lansat super filmul “Steaua, Născut Campion”! (video)

Published

on

Pentru a sărbători 25 de ani de când Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni, o echipă de tineri profesionişti, condusă de Daniel Soare, a realizat un scurt metraj, o producţie cinematografică independentă, cu durata de 20 de minute.


După un an şi două luni de muncă, regizorul, scenaristul şi producătorul în vârstă de numai 24 de ani a obţinut un rezultat de o calitate tehnică şi artistică excepţională.

 

“Proiectul a însemnat sute de ore de grafică, sunet, montaj şi muzică. Doar pentru una din secvenţele de grafică 3D, cu durata de 6 minute, au fost implicate 30 de calculatoare ce au mers nonstop timp de peste 2 luni. M-am bucurat să văd că lumea dă acest filmuleţ mai departe.”, a declarat Daniel Soare.

 

Totodată, el mărturiseşte că a ales să facă un film tocmai despre Steaua pentru că ”în 1986, Steaua ne-a făcut încă o dată mândri că suntem români şi a născut cele mai mari legende ale fotbalului românesc.”.

 

Comic şi dramatic în acelaşi timp, filmul reuşeşte să aducă aminte întregii planete că românul este Născut Campion şi că nu şi-a uitat şi nu o să-şi uite vreodată valorile naţionale. Scurt metrajul prezintă povestea a trei copii de 11 ani, un stelist şi doi suporteri ai unor echipe adverse.

 

Iată întregul film aici:

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Magda

    27 mai 2011 at 16:20

    Felicitari pentru DANIEL SOARE!! Minunata ideea de a sarbatori aniversarea a 25 de ani de la victoria echipei STEAUA asupra F.C. Barcelona – 7 mai 1986 Sevilla, cu un asa film. Bravo, mult succes pe mai departe autorului filmului si speram sa mai vedem filme facute de el.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending