Connect with us

A-Z NEWS

S-a lansat un nou post de televiziune: ZEUS TV by Luis Lazarus!

Published

on

ZEUS TV a intrat in emisie, putand fi receptionat pe canalul 803 al platformei UPC. In grila de programe a televiziunii se vor regasi un numar de 44 de emisiuni, printre care, emisiunea centrala a postului, “Luis Lazarus Live”, difuzata in intervalul orar 20:00 – 00:30, in cadrul careia vor fi dezbatute cele mai incitante subiecte ale momentului, de la dezvaluiri socante din spectrul lumii mondene, pana la anchete realizate in mod profesionist de catre Luis Lazarus si echipa sa de reporteri de investigatii.

De asemenea, grila de programe va include emisiuni de monden precum Monden Events, difuzata de luni pana vineri incepand cu ora 19:00, in cadrul careia telespectatorii se vor delecta cu cele mai picante stiri din lumea buna a Capitale Emisiunea “Universul Sanatatii” se va adresa tuturor celor care vor sa isi conserve atat trupul, cat si spiritul tanar si sanatos.

“Spartanii”, un concept unic de emisiune, va aduce in fata publicului detalii din viata si cariera luptatorilor profesionisti, care evolueaza in ring.

Alaturi de acestea, ZEUS TV pregateste multe alte surprize telespectatorilor sai, printre care “Revista presei”. difuzata incepand cu ora 00:30, si prezentata de catre Adina Barbu, Sanziana Buruiana, Diana Ilie si Diana Caprita.

Jurnalistii profesionisti, care au experienta in presa de investigatie si care doresc a se alatura echipei ZEUS TV, pot suna la numarul de telefon 021.224.14.05 sau la 0720.139.417, pentru detalii si pentru programarea unui interviu.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending