S-au ales finaliştii „X Factor” intr-o editie aniversara de ziua Antena 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

S-au ales finaliştii „X Factor” intr-o editie aniversara de ziua Antena 1

Published

on

 Ieri, Antena 1 a aniversat 21 de ani de la prima emisie, 21 de ani de super divertisment, 21 de ani în care a fost mereu aproape de telespectatorii săi şi le-a vorbit despre ce înseamnă să vrei mai mult, să lupţi pentru a-ţi atinge idealurile şi pentru a fi mereu la înălţime.  Sub sloganul „Vrei mai mult”, Antena 1 le-a adus telespectatorilor o zi magică, cu ediţii speciale ale show-urilor preferate din zori şi până-n seară.

Haioşii matinali Răzvan şi Dani au dat startul distacţiei încă de la primele ore ale dimineţii iar seara, cei doi prezentatori le-au fost alături telespectatorilor în ultima ediţie de bootcamp a super show-ului „X Factor”, o seară pe cât de frumoasă, pe atât de încărcată de emoţie, tensiune, adrenalină şi lacrimi, fie ele de bucurie sau de tristeţe.

După 12 ediţii emoţionante, în care peste 400 de concurenţi şi-au făcut apariţia în faţa celor trei juraţi, dornici să demonstreze că merită un loc în galele live ale show-ului, dar şi o şansă la marele premiu de 100.000 de euro, aseară, juraţii au anunţat finaliştii celui de-al patrulea sezon „X Factor”. Iată cine sunt concurenţii pe care cei trei juraţi-mentori au avut curajul să îi trimită în probele decisive.

Showmanul Brenciu a decis să meargă în galele live, în categoria sa, „14-20 de ani”, cu Monica Sannino, Adina Răducan şi Cristian Goaie, categoria „Peste 20 de ani”, antrenată de rock-starul Bănică îi aruncă în luptă pe Nicoleta Nucă, Alexandra Crişan şi Alex Florea, în vreme ce diva Delia merge mai departe alături de trupa 69, alcătuită din Maria şi Cocoon Kills, trupa Contrast, formată din Irina şi Ştefan Condrea şi gemenii de la R-Twins. Vinerea viitoare, de la 20:30, aceştia duc spectacolul la un alt nivel, în prima gală live a super show-ului „X Factor’, la Antena 1. la multi ani 21 ani antena 1.jpg

Foto Credit: Antena 1

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending