Connect with us

Reality Show

S-au anunțat concurenții noului sezon America Express de la Antena 1

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

Alexia Eram (22 de ani), fiica Andreei Esca, a acceptat provocarea de a merge la America Express! Iubita lui Mario Fresh va pleca în cursa de la Antena 1 alături de fratele său, Aris Eram (19 ani). 

SONDAJ NAȚIONAL – CINE VA CÂȘTIGA SURVIVIOR ROMANIA 2023

Potrivit informațiilor CANCAN.RO, primele vedete, care au semnat pentru participarea la America Express 2023, sunt Tavi Clonda și Gabriela Cârstea, Roxana Ciuhulescu și soțul său, Silviu Bulugioiu. 

De curând, TV Mania a anunțat faptul că pe lista vedetelor, care au bătut palma cu Antena 1, se află și Alexia și Aris Eram. Se pare că cei doi copii ai faimoasei prezentatoare de la Pro Tv vor participa la emisiunea ce face concurență de temut postului unde lucrează chiar mama lor.

Dan Pavel, prezentatorul show-ului SURVIVIOR ROMÂNIA a făcut dezvăluri despre marele câștigător!

Mai mult de atât, cei doi ar avea șanse mari și să câștige, deoarece Aris este student în Barcelona și știe foarte bine spaniola, iar Alexia este iubita lui Mario Fresh, care a participat în 2020, alături de Alex Velea, în emisiunea-concurs. Așadar, copiii prezentatoarei TV au deja doi ași în mânecă!

Sursa foto 2 Facebook

Cătălin Măruță, acuzat de fanii Survivior România! Mesajul care agită spiritele după plecare Andreei Moromote!

Emisiunea care a captivat o țară întreagă și-a desemnat câștigătorii: Bordea și Cortea! Iar aceștia au ales să îi dezvăluie lui Mihai Morar cele mai intime și netelevizate momente din marea aventura la care au participat peste ocean. Care au fost momentele cheie din emisiune, cum este să pleci într-un show în contractul căruia scrie de 3 ori „moarte”, și să și fii alături de ea… afli dintr-un podcast ca nici altul: primul interviu cu învingătorii de la America Express! La Fain & Simplu, cu Mihai Morar.

SĂ NE AMINTIM

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea: luptă spectaculoasă la sol, în aer și pe apă, în Marea Finală America Express

Mult așteptatul moment al înfruntării finale la America Express a sosit! În această seară, de la ora 20:00, Marea Finală a celui mai dur reality show din România aduce la Antena 1 spectaculoasa înfruntare între echipele Andreea Bălan – Andreea Antonescu și Cătălin Bordea – Nelu Cortea.

După 7.000 de kilometri parcurși prin Mexic, Guatemala și Columbia, cele două perechi sunt pregătite pentru o bătălie memorabilă. Concurenții își vor aduna toate resursele de energie pentru maratonul cu indicii, desfășurat într-un ritm nebun. Ca să cucerească El Dorado, vor trece printr-o varietate de misiuni la sol, pe apă și în aer. De la enigme care le complică parcursul la provocări încărcate de adrenalină, precum zborul cu parapanta, echipele au parte de o cursă trepidantă, demnă de o Mare Finală. Momentele impresionante nu vor lipsi, dar competiția nu se oprește nici atunci când emoțiile pun stăpânire pe concurenți, afectându-le concentrarea.

          ”Încă nu ne vine să credem. Suntem foarte mândri că am ajuns aici. Voi ieși scântei! N-o să fie o bătălie cu mănuși”, a declarat Nelu Cortea. ”Suntem gata să asediem Cetatea Cartagenei, să o cucerim. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează!”, a adăugat Cătălin Bordea. ”Cartagena nu a căzut niciodată, dar am venit noi să luăm comoara care se află aici. Vrem să luăm premiul cel mare”, a spus Andreea Antonescu. ”Această cursă vă va testa limitele așa cum cursele de până acum n-au mai făcut-o. Va fi un slalom uriaș, va trebui să vă înfrângeți fricile și emoțiile, care azi vor fi mai mari ca oricând”, i-a anunțat Irina Fodor.

Advertisement
5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending