Connect with us

ALL MEDIA

S-au implinit 30 de ani de MTV si muzica buna!

Published

on

Postul de muzică MTV a împlinit, luni, 30 de ani de la lansare, perioadă în care a revoluţionat istoria televiziunii, dar şi pe cea a industriei muzicale.

Daca initial, MTV sau Music Television avea ca scop difuzarea de videoclipuri muzicale, in timp, postul a devenit un loc dedicat concertelor livesi marilor evenimente muzicale.  Sloganuri precum „I want my MTV/ Îmi vreau MTV-ul” sau „MTV is here/ MTV este aici” au cucerit rapid publicul iar VJ-ii au devenit rapid celebrităţi. Cenzura, activismul social sau sexualitatea sunt doar cateva dintre subiectele controversate asupra carora MTV si-a pus amprenta.

Mai mult, postul a schimbat si industria filmelor. Stephen Pitalo, specialist in videoclipuri muzicale, spune ca stilurile experimentale si editate rapid ale filmelor din ziua de astazi se trag chiar din clipurile difuzate aici.

Si pentru ca MTV inseamna tinerete fara frontiere, conducerea postului nu a simtit nevoia sa  ia vreo decizie privind aceasta aniversare.

Sursa: Mediafax

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending