Connect with us

Tehnologie

S-a lansat aplicația care te scutește de grija plăților administrative: One United Properties lansează aplicația One United Smart Home, unică pe piața din România

Published

on

Într-o lume în care timpul este mai prețios ca oricând, iar lista cu activitățile zilnice pare interminabilă, One United Properties vine în întâmpinarea clienților săi cu o aplicație care îi scapă de grija plăților administrative.

One United Smart Home este prima aplicație de acest fel pe piața din România și este dedicată proprietarilor de locuinţe din ansamblurile rezidenţiale One United Properties. Aplicația oferă o metodă sigură și simplă pentru îndeplinirea anumitor obiective administrative, printre care vizualizarea soldului aferent întreținerii lunare, plata întreținerii și a utilităților, plus o listă de contacte utile. Pe lângă aceste funcționalități, noua aplicație pune la dispoziție și un canal de comunicație rapid pentru recepționarea informațiilor importante din partea administratorului imobilului.

 

„One United Smart Home este singura aplicație de plată a întreținerii și utilităților oferită de către un dezvoltator imobiliar și reprezintă începutul unui proiect ambițios, dezvoltat împreună cu One United Properties. Aplicația este extrem de utilă prin însăși simplitatea ei: de la primirea notificarilor, atunci când data scadentă se apropie, până la recepționarea mesajelor trimise de către administratorul imobilului. Practic, după înregistrarea unui card bancar, poți plăti toate cheltuielile lunare ale unui imobil.  În viitorul apropiat, aplicația va beneficia de un modul de citire în timp real al consumurilor de agent termic, apă și energie electrica, va oferi posibilitatea deschiderii barierelor, porților și ușilor din zonele comune, precum și utilizarea unui sistem inteligent și autonom de reglare a temperaturii de la distanță în fiecare cameră a locuinței”, a declarat Emilian Bouroș, CEO PulsarWorks și dezvoltator al aplicației.

 

„Am gândit această aplicație pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu o soluție modernă, care să se alinieze tehnologiilor actuale. Aplicația One United Smart Home este unică pe piață și se integrează perfect filosofiei brandului One United Properties în ceea ce privește serviciile de top concentrate pe nevoile clienților. Ne dorim să fim trendsetter și în această direcție și să le oferim clienților noștri soluții dintre cele mai utile. Pe viitor varianta upgradată a aplicației, One United Smart Home v 2.0, va putea fi folosită și pentru controlul temperaturii din casă (încălzire și răcire), dar și pentru accesul în zone comune din bloc prin bluetooth (fără a mai scoate cartela de acces din buzunar)”, a declarat Beatrice Dumitrașcu, Sales Manager One United Properties.

 

De când activează pe piața imobiliară din România, One United Properties s-a impus ca un brand stabil, cu recunoaștere atât pe piața autohtonă, cât și pe cea internatională, preocupat nu numai de folosirea materialelor vârfuri de gamă, de cea mai bună calitate, cât și de protejarea și punerea în valoare a mediului. Acum One United Properties vine în întâmpinarea proprietarilor acestor ansambluri rezidențiale pentru eficientizarea, confortul și siguranța acestora.

 

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending