Connect with us
Reclame

Pentru ca au inceput filmarile pentru emisiunea de investigatii “Sabbagh in actiune”, Simona Patruleasa ii va lua locul lui Christian Sabbagh ca prezentator al  principalului buletin informativ Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 19:00. 

Christian Sabbagh va aduce telespectatorilor  cele mai importante stiri din weekend, sambata si duminica, de la ora 19:00. Jurnalistul este implicat suta la suta in realizarea unui proiect de suflet,  “Sabbagh in actiune”, un format de Prime Time, care contine investigatii riscante si operatiuni de deconspirare.

„Pregătesc o nouă emisiune cum n-aţi mai văzut la televiziunile din România. Voi prezenta cazuri foarte importante, imagini spectaculoase în premieră, mă voi implica în acţiuni riscante şi voi încerca să-i ajut pe ei care sunt terorizaţi, înşelaţi şi minţiţi. Pentru un proiect de o asemenea anvergură, aşa cum este emisiunea <Sabbagh în acţiune>, este nevoie de timp. Tocmai de aceea, colega mea Simona Pătruleasa îmi va lua locul la principalul Jurnal al zilei. Mi-e însă foarte greu să mă despart de tot de dumneavoastră, aşa că ne vom revedea weekend de weekend la Stirile de la ora 19:00”, a spus Christian Sabbagh.

Ma  bucur ca voi intra in casele telespectatorilor seara de seara cu informatii de actualitate. Asa cum v-am obisnuit si pana acum, vom pregati reportaje din mijlocul strazii, vom incerca sa fim mai aproape de semenii nostri prin actiuni si materiale care sa schimbe in bine destine, precum si mersul comunitatii. De asemenea, ne vom pastra atitudinea optimista asupra unor aspecte cotidiene”, a spus Simona Patruleasa.  

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending