“Sabbagh in actiune”, un reality intens, din mijlocul strazii la Kanal D

0
826

Incepand din 4 august, realitatea strazii va fi traita “pe viu” de telespectatorii Stirilor Kanal D

Christian Sabbagh se intoarce in strada pentru a lupta impotriva fenomenului infractional, alaturi de reprezentanti ai Politiei.  Incepand din 4 august, in fiecare luni, in cadrul principalului Jurnal informativ al zilei,  telespectatorii Kanal D  il vor putea urmari pe Christian Sabbagh in mijlocul actiunii, pe strada, acolo unde legea este eludata, unde drepturile elementare ale omului sunt adesea calcate in picioare.

Christian Sabbagh va fi alaturi de ofiterii de politie in misiunile de filaj,  in raziile organizate pentru cautarea capilor lumii interlope, in flagranturile cu traficantii de droguri sau de persoane, in descinderile spectaculoase in mijlocul infractorilor de toate categoriile.

Stirile se nasc in strada, tocmai de aceea mergem acolo unde se manifesta infractiunea. Nu facem spectacol din suferintele oamenilor, dar semnalam derapaje. Nu condamnam, pentru ca asta e treaba Justitiei. Telespectatorii vor avea ocazia sa vada realitatea strazii, sa traiasca aceleasi pericole ca si oamenii legii si sa inteleaga cu ce se confrunta acestia atunci cand ne apara drepturile si salveaza vieti ”, a spus Christian Sabbagh.

Nu ratati, in fiecare luni, din 4 august, “Sabbagh in actiune”, un reality intens, din mijlocul strazii, in cadrul Stirilor Kanal D de la ora 19.00! CHRISTIAN SABBAGH GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2014

Foto Credit: Kanal D, RADAR DE MEDIA

Comentarii