Connect with us

A-Z NEWS

SABION a investit 200.000 de Euro in noul magazin din Oradea

Published

on

Casa de bijuterii Sabion, companie distinsa cu premiul pentru cel mai frumos magazin din lume dintr-un centru comercial pentru locatia din Cocor Store, a deschis, la finele lunii iulie, cel mai nou magazin al retelei, in Oradea.

Magazinul, care se intinde pe o suprafata de 60 m.p., se inscrie in nota de originalitate a designului promovata de brandul Sabion.

“Investitia in acest magazin s-a ridicat la valoarea de 200.000 de euro. Si aici, ca si in celelalte locatii Sabion, am incercat sa venim cu un design care sa treaca dincolo de sintagma de simplu <<magazin de bijuterii>>” declara Claudiu Bologa, Director General Sabion.

Magazinul din Oradea este al 14-lea magazin Sabion, celelalte fiind localizate in Targu Mures, Cluj-Napoca, Medias, Bistrita, Sighisoara sau Baia Mare.

Pe langa cele 14 magazine, Sabion mai detine si Galeriile Sabion din Cocor Store din Bucuresti , locatie care a fost aleasa cel mai frumos magazin dintr-un centru comercial in cadrul competitiei ARE Design Awards prezentata de Association for Retail Environments (ARE), care recompenseaza anual cele mai bune concepte in materie de design din domeniul retailului.

Galeriile Sabion comercializeaza creatii unicat realizate la Atelierele din Targu Mures de adevarati artisti si designeri de bijuterii. Majoritatea creatiilor sunt realizate din aur, tantal si pietre pretioase, rezultand colectii exclusiviste care pot deveni adevarate mosteniri de familie, prin transmiterea din generatie in generatie.

 

Despre Sabion

Povestea brandului Sabion a inceput  in 1998, cand fondatorul companiei, Claudiu Bologa, a lansat aceasta afacere de familie prin deschiderea a doua magazine in Targu Mures.

O mare parte din renumele pe care il are astazi Sabion se datoreaza bijutierilor care isi desfasoara activitatea in cadrul Atelierelor de Creatie din Targu Mures, care transforma, cu maiestrie, aurul, tantalul si prietrele pretioase in bijuterii

In prezent, Casa de Bijuterii Sabion detine 14 magazine si o galerie, in Cocor Store.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending