Connect with us

Seriale

Sacrificiul, cel mai urmărit serial în 2020 pe AntenaPlay

Published

on

Povestea celor două sezoane din Sacrificiul a ajuns la final, dar serialul poate fi vizionat integral pe AntenaPlay. Produs de Ruxandra Ion, după scenariul semnat de Radu Grigore şi Simona Macovei, proiectul reuneşte trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii total diferite. În acest an, serialul a ocupat locul 3 în topul celor mai căutate emisiuni din AntenaPlay şi poziţia secundă în top 3 cele mai vizionate emisiuni şi seriale, după Asia Express. 

 

 

Cei care vor să revadă cele mai emoţionante momente din Sacrificiul, o pot face pe platforma AntenaPlay, acolo unde poate fi urmãritã integral povestea celor trei familii, oricând, oriunde şi de pe orice dispozitiv, fãrã pauze de publicitate: https://antenaplay.ro/sacrificiul-sezonul-2 şi https://antenaplay.ro/sacrificiul.

 

AntenaPlay oferă 10 canale LIVE, extra conținut nedifuzat la TV, emisiuni preferate în ediții integrale și știri de ultimă oră. Este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă sau laptop. Este singurul loc în care se pot urmãri emisiunile produse de Antena TV Group în ediții integrale, din orice colţ al lumii şi de pe orice device.  

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending