Connect with us

Life Style

Sakis Rouvas in vizita la Bucuresti

Published

on

Reclame

Reprezentantul elenilor în concursul Eurovision 2009 se află zilele acestea într-un turneu în România. În timp ce artistul grec a „bifat” deja 13 ţări europene din turneul său, Elena Gheorghe şi delegaţia României mizează pe o promovare la radio şi pe internet.sakis-rouvas-in-concert-eurovision2004-thumb-540-0-192

Aflat la a doua participare la Eurovision (în 2004 a ocupat locul al treilea), Sakis Rouvas, un sex-simbol al Greciei, mărturiseşte că această competiţie este cea mai importantă experienţă din cariera sa. „E o onoare să particip din nou. Nu contează dacă voi câştiga sau nu”, spune Sakis.
În ceea ce priveşte noul sistem de vot – începând de anul acesta, în finală va vota atât publicul, cât şi un juriu de specialitate – cântăreţul nu-şi face probleme.
„Până la urmă, juriul e format din oameni obişnuiţi, iar eu cânt pentru oameni”, precizează Ricky Martin al Greciei. Look‑ul şi stilul său de dans, foarte asemănătoare cu ale starului portorican, i‑au atras câteva comentarii negative pe diverse forumuri dedicate concursului.

Sakis Rouvas, în vârstă de 37 de ani, va concura în cea de-a doua semifinală (14 mai), cu melodia „This Is Our Night”. Despre show-ul de la Moscova artistul grec nu a dezvăluit nimic, însă a atenţionat că va fi „o surpriză totală”.

Tot o surpriză va fi şi show-ul Elenei Gheorghe, potrivit reprezentanţilor delegaţiei României. „Elena repetă în fiecare zi, iar show‑ul va fi total diferit faţă de cel din finala selecţiei naţionale”, a declarat Dan Manoliu, şeful delegaţiei României. Acesta a adăugat că Elena va pleca săptămâna viitoare la Londra, pentru promovare, însă a precizat că artista nu va vizita prea multe ţări.
„Mizăm pe o promovare la radiouri şi pe internet. Am trimis deja 300 de CD-uri la 80 de posturi de radio din Europa şi la diverse site-uri şi fan cluburi ale concursului”, a mai spus Manoliu.

Sunt onorat că lumea mă compară cu Ricky Martin. E un artist complet şi are nişte melodii foarte bune.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending