Saloanele din nordul Bucureștiului s-au lăsat cucerite de curentul eco! Au adoptat formulele organice profesionale de colorare a părului! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Saloanele din nordul Bucureștiului s-au lăsat cucerite de curentul eco! Au adoptat formulele organice profesionale de colorare a părului!

Published

on

La împlinirea a 10 ani de activitate, salonul Donya din Pipera a aderat la rețeaua Green Salon, care oferă o alternativă organică de îngrijire a părului cu cele mai protective formule organice profesionale de colorare, îngrijire și tratament. Descoperite și distribuite în România de Centrul de Frumusețe GWS Organic Beauty Center&Spa, brandurile de produse Mastey de Paris, Natulique sau Lissfactor Paris sunt singurele care au certificate Ecocert, USDA Organic și Green Salon, ele făcând parte din conceptul “Healthy Holistic Beauty”. Și centrul de înfrumusețare L’Ayurveda Beauty de pe strada Iancu Nicolae a ales ca din acest an să acorde importanța cuvenită produselor organice, acestea fiind benefice atât din punctul de vedere al frumuseții dar mai ales pentru buna funcționare a organismului nostru.

“Cine nu își dorește o adevarată balneoterapie capilară, cu regenerare și revitalizarea avansată a părului pe termen lung? Soin de Bonheur de la Lissfactor Paris, tratament de reconstrucție capilară pe termen lung de 2-3 luni, revoluționează nivelul și limitele cunoscute până acum de regenerare al părului degradat și devitalizat! Un ritual de tratament în 4 pași ce introduce ingrediente organice prețioase în cortex: colagen botanic, keratină, glicerină vegetală, 6 aminoacizi, proteină de mătase, provitamina B5 și celule stem de sâmburi de struguri și din mentă! Părul devine viu, revitalizat, hidratat, mătăsos, cu luciu și reflex natural, îmbogățit cu ingrediente organice care lucrează și regenerează părul continuu și după finalizarea tratamentului”, explică Aurelia Dumitru, manager al centrului de frumusețe GWS Organic Beauty Center & Spa.

Extrem de apreciată în Franța, vopseaua Mastey de Paris este vegana 100% , fiind un tratament veritabil ce colorează, hidratează și regenerează avansat și pe termen lung scalpul și firul de păr! “Ce își poate dori mai mult clientela dar și stilistul decât protecție maximă (fără amoniac, fără PPD sau resorcinol), acoperire perfectă a părului alb, menținerea culorii pe termen lung ( antioxidanții organici din formula stopeaza oxidarea și radicalii liberi), hidratarea avansată (NMH factor natural de hidratare cu ingrediente vegane), deschiderea blândă a cuticulei cu complexul aminoorganic , restructurarea părului cu aminoacizi fără gluten din proteina de orez, îngrijire, curățare și tratament cu produse certificate GREEN SALON.

Mastey de Paris a formulat cea mai protectivă vopsea permanentă ce revoluționează cam tot ceea ce există acum pe piață, întrucât colorează permanent în peste 94 de nuanțe fără amoniac, fără PPD, fără PTD, fără resorcinol. Vopseaua este vgană și gluten free, mirosind a must proaspăt stors! Mastey de Paris deschide cuticula blând cu un complex aminoorganic în timp ce vitaminele și antioxidanții ajută la menținerea culorii pe termen lung. Este vorba despre un ritual de tratament cu hidratare avansată începând cu detoxifierea și purificarea scalpului, urmată de efectul de restructurare a aminoacizilor din proteina de orez și regenerare cu extractul din sâmbure de strugure, uleiul de argan pur certificat, uleiul de măsline și din floarea soarelui!

Rezultatul este de fiecare dată aspectul de culoare cu reflex natural si luciu permanent.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending