Connect with us

Emisiuni

Sâmbăta aceasta, ajungem cu “ROventura” în Bucovina, un adevărat colț de Rai

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Plecați din străvechea vatră moldavă, de la poalele Ceahlăului, George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, au mers pe urmele răzeșilor, până în fascinanta țară a Dornelor și își invită telespectatorii, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, să le fie alături într-un periplu de neuitat în Bucovina, acolo unde îi așteaptă o sumedenie de experiențe noi, culinare și nu numai. 

 

 

Frumusețea din tot locul și ospitalitatea gazdelor fac din zilele de iarnă petrecute pe aceste meleaguri unele de poveste. Plimbarea până la Borcut, cum frumos îi spune pe-aici izvorului de apă minerală, e ceva ce Răzeșul propune tuturor oaspeților săi, așa că de toate acestea se vor bucura și telespectatorii, de o plimbare de basm, până la… Izvorul Fericirii.

Preparate delicioase și sănătoase îi așteaptă pe-ai noștri, pentru ca apoi George și Andreea să pornească spre inima codrilor de la poalele Călimanilor, în căutarea celor mai sălbatice și frumoase locuri pe care le-a creat natura. Vin fiert cu merișoare, tocană de afumături fine și-un balmoș răzășesc – toate își vor da ultimul clocot și vor împrăștia aburii parfumați pe buturugi, în inima pădurii, la izvor, acolo unde călătorii noștri rămân la un binemeritat popas.

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, pentru a fi parte dintr-o nemaipomenită experiență, un spectacol al locului, dar și unul al preparatelor culinare tradiționale, în Bucovina, alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending