Sâmbăta aceasta, cu ”ROventura”, poposim la Neamț – Olimpul Moldovei - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Sâmbăta aceasta, cu ”ROventura”, poposim la Neamț – Olimpul Moldovei

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele “ROventura”, ne invită la o cură de sănătate și bucurie, dar și în căutarea primei zăpezi și a distracției de iarnă, în Neamț, la poalele “Olimpului Moldovei”. 

 

 

Legendarul Ceahlău este unul dintre cele mai impresionante masive din Carpați și păstrează încă arii vaste de natură nealterată, iar vârful Toaca arată fabulos “îmbrăcat” în straie de iarnă. Muntele veghează asupra stațiunii Durău, pe care roventurierii ne-o prezintă în toată splendoarea. Câteva hoteluri și zeci de pensiuni, de toate categoriile, își așteaptă oaspeții și îi atrag cu noile activități de agrement dezvoltate aici.

O minunăție a locului este, fără discuție, Mănăstirea Durău care a fost, multă vreme, cea mai râvnită așezare monahală de sub Ceahlău. Biserica, frumoasă tocmai prin simplitatea ei, este zidită din piatră și îmbină elemente tradiționale moldovenești cu unele mai noi, împrumutate chiar de la construcții laice.

Tot în Durău, îți fură privirea și Palatul Cnejilor, mirific loc, învăluit în mister. După un popas la pensiunea care îi va găzdui și le va oferi călătorilor noştri una dintre cele mai savuroase experiențe culinare de până acum, o nouă zi îi întâmpină pe George și Andreea la casa de oaspeți de la talpa Ceahlăului. Oamenii locului însuflețesc zona cu poveşti minunate, dar şi cu deliciose bucate moldovenești, dintre cele mai sănătoase. Nicăieri nu i-a stat românului mai bine decât legat de pământul său și de obiceiurile străbune.

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o călătorie încântătoare la poalele celui mai cântat munte al țării, alături de George Mihai şi Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, la Kanal D.

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending