Connect with us

Emisiuni

Sâmbăta aceasta, „ROventura” ne invită într-o escapadă la Codlea

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție „ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.

Published

on

Credit foto: BLC Media
Reclame

„ROventura” ne invită sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, într-o nouă ediție a emisiunii, să călătorim la Codlea, pentru o escapadă de weekend fermecătoare. Cu Postăvaru încă îmbrăcat de iarnă, dar cu Măgura înverzită, Țara Bârsei ni se prezintă ca o adevărată sărbătoare.

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ne vom bucura de natură, vom degusta vinuri alese și ne vom înfrupta din preparate delicioase. Vechi leagăn al sașilor și floare a industriei românești, Codlea este astăzi o bijuterie medievală ce vrea să-și valorifice potențialul turistic extraordinar, la doi pași de cele mai vizitate obiective turistice din județul Brașov.

De data aceasta, vizita la Codlea se va transforma într-o combinaţie de gusturi, de experiențe culinare, care mai de care mai cuceritoare. Pe aceste meleaguri, frumusețea naturală e în perfectă armonie cu cea creată de om.

Cel mai vizitat județ al țării are o deschidere foarte mare pentru primirea turiștilor din toată țara, dar și de peste hotare. Roventurierii vor degusta, în această incursiune feerică, vinuri de pe dealurile Silagiului, din Banat, și mâncăruri de inspirație internațională, pregătite în Ardeal, locul unde gustul bun și bunul gust se împletesc pentru răsfățul desăvârșit al oaspeților.

Odată cu lăsarea serii, se schimbă și centrul de interes al oaspeților. De pe lac, din bungalow-uri ori din restaurant, toată lumea se îndreaptă spre sala de evenimente, unde urmează să trăiască experiența unui mini-concert oferit de una dintre cele mai iubite trupe din România.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending