Connect with us

Eurovision

Sâmbătă are loc Finala Eurovision 2011 (galerie foto)

Published

on

Reclame

Sâmbătă, 14 mai, de la ora 22.00, TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional vor transmite în direct finala Eurovision 2011. România se va număra printre cele 25 de țări care vor evolua în această etapă finală a concursului și este printre puținele țări (dacă nu singura), care a reușit performanța de a intra de fiecare dată în finala Eurovision de când există sistemul de departajare prin semifinale.

Țările care vor evolua sâmbătă seară la Dusseldorf sunt cele 10 calificate în fiecare semifinală şi cele cinci mari ţări participante direct în finală. Prin tragere la sorți s-a stabilit că România va fi a 17-a țară care va intra în concurs, ordinea de sâmbătă fiind următoarea: Finlanda, Bosnia-Herțegovina, Danemarca, Lituania, Ungaria, Irlanda, Suedia, Estonia, Grecia, Rusia, Franța, Italia, Elveția, Marea Britanie, Moldova, Germania, România, Austria, Azerbaijan, Slovenia, Islanda, Spania, Ucraina, Serbia și Georgia.

Românii din țară nu vor avea dreptul să voteze trupa Hotel FM, în schimb românii din toate celelalte 42 de țări care au participat în acest an la Eurovision vor putea să voteze piesa noastră urmărind transmisiunea postului televiziunii publice din țara în care se află.

Spre deosebire de cele două semifinale când au fost anunțate doar țările care s-au calificat, sâmbătă vor fi acordate note și se va întocmi clasamentul final. Ca de fiecare dată, notele vor reprezenta 50% punctajul primit de la toate cele 43 de jurii de specialitate (jurizarea va avea loc vineri seara) și 50% televot în toate cele 43 de țări (în transmisiunea de sâmbătă seara).

Pentru România notele vor fi anunțate de Malvina Cservenschi.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending