Connect with us

Emisiuni

Sâmbătă, la iLikeIT, George Buhnici ne arată cum vor arăta televizoarele viitorului!

Avatar

Published

on

Săptămâna aceasta, la iLikeIT, George Buhnici și Marian Andrei aduc în studio televizoarele viitorului… apropiat! Sunt vârfuri de gamă ale celor mai tari producători din industrie, dispozitivele care vor defini standardele în următorii ani. Modelele pleacă însă de la un preț de 5000 lei, cel mai accesibil, și sar de 30.000 lei în cazul unui OLED incredibil de subțire și performant.

 

În ediția de săptămâna aceasta, echipa emisiunii pune punct subiectelor din Silicon Valley. Pe parcursul mai multor săptămâni, românii care pun umărul la construirea viitorului și-au spus poveștile la iLikeIT. Ultima poveste de acest gen este însă o lecție de așa nu! Sâmbătă aflăm care sunt cele mai impresionante rateuri din ultima vreme. De la drone inteligente, care au atras investiții mamut, dar nu au mai ieșit pe piață, până la revoluții promise în Sănătate.

 

Sâmbătă, de la 10:00, nu lipsește nici jocul săptămânii din cadru! Marian Andrei propune de data aceasta o producție MOBA (Multiplayer Online Battle Arena), extrem de asemănătoare cu DOTA ori League of Legends, dar gratuită și pentru telefonul mobil.

În fiecare sâmbătă, de la ora 10:00, George Buhnici și echipa iLikeIT le oferă românilor cele mai interesante și noi informații din lumea tehnologiei!

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending