Sâmbătă, la "ROventura”, descoperim Codlea, bijuteria din Țara Bârsei - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

„ROventura” ne poartă pașii, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D, într-un periplu seducător prin istoria și legendele uneia dintre cele mai vechi urbe din Țara Bârsei.

Vechi leagăn al sașilor și floare a industriei românești, Codlea e astăzi o bijuterie medievală ce vrea să-și valorifice potențialul turistic extraordinar, sub binecuvântarea Măgurii. Înainte, dar și imediat după anul 1989, Codlea a cunoscut cea mai mare dezvoltare, devenind, de la o zi la alta, o atracție turistică importantă pe harta celui mai vizitat județ al României.

Alături de roventurieri, descoperim Biserica Ortodoxă a locului, ce are un trecut de secole. Povestea bisericuței atrage, cucerește și emană o energie aparte. Călătoria noastră la Codlea continuă cu o incursiune fermecătoare prin tradițiile Țării Bârsei, alături de unele dintre cele mai dibace și inimoase ardelence. 

Ce-i frumos trebuie să se-ntâmple, așa că oamenii locului ne vor invita, prin intermediul emisiunii, la o șezătoare, o adevărată tradiție a locului. Tot aici, la Codlea, vom descoperi că straiele populare și cartea de rugăciuni sunt esența acestei comunități.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending