Connect with us

Emisiuni

Sâmbătă, la Stand-Up Revolution urmează battle-urile concurenților lui Costel

Iar duminică se vor confrunta cei din echipa lui Dan Badea.

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Cei 4 aşi ai stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea au intrat într-o nouă etapă a provocării de a găsi noua senzație din stand-up: battle-urile! După ce duminica trecută s-au înfruntat concurenții din echipa lui Vio, sâmbăta aceasta este rândul lui Costel să treacă prin emoțiile confruntărilor dintre concurenții săi – în urma cărora fiecare câștigător este decis prin votul publicului din sală.

Dar a ales bine juratul perechile de adversari ? Între colegii săi de juriu a apărut o dezbatere pe această temă. „Puteai să fii șmecher și, din echipa ta, să rămână doar vârfurile!”, a comentat Dan Badea. Teo este, însă, de altă părere: „Mie mi se pare că, exact cum sunt categoriile de greutate, la fel trebuie să fie și meciurile. Nu-l pui pe unul de la categoria 100 kg să se bată cu unul de la categoria muscă!”

Ce surprize a pregătit, așadar, Costel, telespectatorii vor putea urmări în cadrul celei mai noi ediţii Stand-Up Revolution, la Antena 1. Cel mai așteptat battle din echipa sa este cel dintre Ștefana și adversarul ei, îndelung căutat de Costel în audiții. „Din prima zi, de când el a ales-o pe Ștefana, tot ce am auzit la audiții a fost: „Să-i găsesc pe cineva Ştefanei… Pe cine găsesc pentru Ștefana ?”. Ziceai că totul se învârte în jurul ei”, a declarat Dan Badea.

„Nu am știut că mentorul meu, Costel, s-a preocupat atât de mult cu cine o să fiu la battle”, a spus Ștefana. Acum, juratul Stand-Up Revolution a găsit, în sfârșit, răspunsul! Se anunță, așadar, o ediție Stand-Up Revolution intensă, pentru că Ștefana se va confrunta cu un concurent care a acaparat atenția publicului feminin: Kobe.

Cum va decurge acest battle, dar și restul duelurilor și cine sunt semifinaliștii din echipa lui Costel, telespectatorii vor vedea sâmbăta aceasta, la Antena 1, de la 20:00. Iar duminică, este rândul lui Dan Badea să-i treacă pe concurenții săi prin etapa battle-urilor. Câștigătorii acestei etape vor fi, astfel, cu un pas mai aproape de marele premiu de 20.000 de Euro. 

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending