Sâmbătă, la Te cunosc de undeva!, vedetele internaţionale urcă pe scena transformărilor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Sâmbătă, la Te cunosc de undeva!, vedetele internaţionale urcă pe scena transformărilor

Published

on

Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o nouă ediție Te cunosc de undeva!,  prezentată de Alina Pușcaș, Cosmin Seleși și jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

 

Cea de-a patra ediţie a celui de-al 15-lea sezon va fi deschisă de Adriana Trandafir şi Romică Ţociu cu o transformare de senzaţie în The Blues Brothers. Din nou în travesti, Toto Dumitrescu o va aduce pe scena transforming show-ului pe In-grid, în vreme ce Liviu şi Andrei vor fi responsabili de cel mai emoţionant moment al galei, cu o spectaculoasă transformare în Sarah Brightman şi Andrea Bocelli.

AMI va deborda de energie cu un moment semnat Aurel Moldoveanu, în vreme ce Monica Anghel şi Marcel Pavel vor cânta un hit al anilor 60, semnat Robbie Williams & Jane Horrocks. Cu un moment plin de energie, care îi va ridica inclusiv pe juraţi la joc va veni de această dată Tavi Clonda, care îl va aduce pe scena „Te cunosc de undeva!” pe Roman Iagupov, iar Adda va afla pe propria piele cum este să fii pentru o seară Lady Gaga. Seara se va încheia tot în notă emoţionantă, cu un cântec sensibil semnat Corina Chiriac, în interpretarea Cătălinei Grama – Jojo.

Momentele coregrafice vor fi realizate de baletul Furnix Team, condus de Furnica. Care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending