Connect with us

Emisiuni

Sâmbătă, „ROventura” vă invită să descoperiţi Delta Siretului

Published

on

Foto Credit: BLC Media

George Mihai şi Andreea Străvoiu vă invită sâmbătă, începând cu ora 15.00, să descoperiți Delta Siretului, una dintre cele mai frumoase povești din turismul românesc, într-o nouă ediție „ROventura” la Kanal D.

În plină perioadă de vacanță, Delta Siretului este o destinație care oferă turiștilor atracții naturale multiple, o multitudine de activități de agrement și cazări inedite. Şi gurmanzii vor avea parte de o „călătorie” culinară ce le va încânta papilele gustative, experimentând peştele în cele mai variate preparate – afumături în zacuscă, jumări de sturion, de morun, caviar, saramură de sturion la jar, sturion la proţap sau muşchi de vită şi pui la jar. Inovația merge mână-n mână cu tradiția pescărească și dă naștere unor bucate de poveste. Echilibrul în folosirea ingredientelor aduce după sine în farfurie gusturi într-o deplină armonie.

Advertisement

Delta Siretului are atracții turistice pentru toate gusturile. Luciul de apă, întinderea de stuf, îndiguirile naturale, totul este o reușită armonie între dezvoltarea naturală și munca omului, din ultimii zece ani. Mirifica înlănțuire de canale și poduri care taie ochiuri de apă și leagă petice de uscat oferă o intimitate care relaxează și inspiră pe oricine ajunge aici.

Iubitorii de călătorii se vor îndrăgosti de acest loc, fie de o căsuță plutitoare, de un bungalow cu ponton ori de o căsuța de pe insula ce pare că stăpânește tot luciul de apă din jur. În fiecare an liniștea locului este „trezită” de Festivalul Insula, unde turiștii se bucură de muzică bună și de o atmosferă aparte.

Advertisement

Imaginați-vă toate acestea în imagini și nu ratați o nouă ediție de colecție a emisiunii „ROventura”, sâmbătă de la ora 15:00 la Kanal D, cu George Mihai şi Andreea Străvoiu!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending