Sâmbătă seară va fi desemnată, în direct, câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Sâmbătă seară va fi desemnată, în direct, câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”

Published

on

“Bravo, ai stil! Celebrities”, cel mai iubit și longeviv show de fashion din România, ajuns la cel de-al șaselea sezon, își va desemna sâmbătă, marea câștigătoare, cea care va fi încoronată cea mai stilată femeie din România. Câștigătoarea va fi desemnată în direct de către telespectatori, prin vot SMS, în Marea Finală “Bravo, ai stil! Celebrities”, ce va fi difuzată sâmbătă seară, la Kanal D, începând cu ora 20:00. 

 

 

Stelele adunate pe concurente pe parcursul săptămânii sunt foarte importante, în aceeași măsură și notele primite din partea juraților. De asemenea, va fi foarte important modul în care se vor prezența cele șase finaliste, în seara Finalei, în fața telespectatorilor, cei care vor avea ultimul cuvânt de spus în desemnarea câştigătoarei. Ei își vor alege, în direct, prin vot, favorita.

 

Liniile de votare sunt în continuare deschise, până în momentul în care Ilinca Vandici va spune, în direct, stop vot. “Mă încearcă multe emoții…. A fost unul dintre cele mai intense și fabuloase sezoane Bravo, ai stil!. Orgoliile sunt enorme în Marea Finală, bătălia între cele șase finaliste este acerbă, tensiunea este la cota maximă. Fiecare își dorește titlul și premiul pentru care au muncit un an de zile. Sunt mândră de ele, de ceea ce au reușit să realizeze. Această ultimă săptămână a fost plină de emoții, de recunoștință, de mulțumire pentru tot ceea ce a însemnat Bravo, ai stil!Celebrities”, a spus Ilinca Vandici.

 

Șase momente impresionante și emoționante vor pune în scenă finalistele “Bravo, ai stil! Celebrities”, înainte ca show-ul să își anunțe marea câștigătoare. Telespectatorii vor avea parte, tot în ediția finală a sezonului șase, de o serie de momente amuzante, de culise, cu jurații emisiunii.

Advertisement

 

Nu ratați deznodământul celei mai apreciate emisiuni de fashion din România, “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată sâmbătă seară, la ora 20:00, la Kanal D! Câștigătoarea acestui sezon, cea care va intra în posesia cecului de 100.000 de lei și trofeului mult râvnit, cea care va fi încoronată Cea mai stilată celebritate din România, va fi desemnată, în direct, în urma voturilor telespectatorilor.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending