Connect with us

DIGITAL

Samsung Electronics prezintă soluții inovatoare de afișaj digital la ISE 2015

Published

on

 

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat noile tehnologii și soluții de afișaj digital la târgul Integrated Systems Europe (ISE), cea mai mare expoziție internațională B2B din Europa.

Samsung a prezentat o serie de soluții optimizate pentru diverse verticale de afaceri, printre care retail, corporate și HoReCa.  Sub conceptul „Inovație la următorul nivel”, compania își dezvăluie viziunea pentru viitor prin produse inovatoare precum soluțiile de afișaj digital pentru exterior – Outdoor Signage, Video Wall, Small Signage sau  LED signage.

„După succesul înregistrat în 2014, Samsung continuă dezvoltarea soluțiilor de afișaj digital,introducând produse inovatoare și identificând noi posibilități de utilizare pentru companii ,” a declarat Seoggi Kim, Senior Vice President, Enterprise Business Team. „Anul acesta, prezentăm la ISE viziunea noastră asupra viitorului. Soluțiile noastre de afișaj digital, de la cele pentru amplasare în vitrina sau în fața magazinului, până la ecranele LED de mari dimensiuni și noua gama de soluții de Video Wall, sunt acum mai  uşor de personalizat şi oferă noi oportunități  clienţilor noştri, indiferent că vorbim de retail, sectorul public, corporate sau HoReCa ”

Samsung se va concentra pe oferirea de soluții vizionare, integrate și captivante. Soluțiile de afișaj digital semi-outdoor şi outdoor(OMD și OHD Series SMART Signage) au fost  dezvoltate pentru a ajuta companiile  în livrarea eficientă a mesajelor către clienţi, prin expunerea acestora în vitrinele sau în fața locațiilor acestora.  Acestea beneficiază de o intensitate a luminozității de până la 2,500 de candele, sistem propriu de ventilație, cât și certificare IP56 pentru protecție sporită la praf și apă.

[sam id=”12″ codes=”true”]

În plus, pentru gama de soluții tip Video Wall, Samsung a  prezentat două noi tehnologii inovatoare:  Video Wall Factory calibration și Color Expert, aceste facilitând procesul de calibrare a imaginiilor, contribuind astfel la îmbunătățirea vizibilității și clarității afișajului.

Împreună cu aceste tehnologii inovatoare a fost expus și  noul ecran LED Samsung , având dimensiunea de 133 inci şi o rezoluție Wide Quad High Definition (de 1,5 ori mai mulți pixeli decât Full HD), care oferă o experiență captivantă consumatorilor. Noua soluție LED de afișaj digital este disponibilă în mai multe mărimi și rezoluții pentru a se potrivi diferitelor nevoi ale utilizatorilor din sectoarele retail, corporate, transport sau transmisiuni televizate.

Samsung îşi doreşte să introducă noi posibilităţi și să demonstreze cum prin eforturi continue dedicate inovaţiei dezvoltă produse și tehnologiilor superioare.

În cadrul standului Samsung de la ISE:

 • Vizitatorii au putut testa o serie de soluții flexibile  și versatile de afișaj digital cu media playere integrate pentru producerea și redarea cu ușurință şi cu un plus de eficienţă a mesajelor.
 • Într-o zonă de expo care simula o cafenea au fost prezentate noile soluții SMALL Signage  de 10 și 22’’ atât în varianta clasică, cea tactilă, precum și în varianta Power-over-Ethernet pentru ecranele de 10 inci (DB10E-PoE), soluțiile de semi-outdoor și alte soluții de afișaj digital interactiv.
 • Într-un spațiu asemănător unei camere de hotel, publicul a putut  experimenta soluția inovatoare Samsung de creare de conținut și noua soluție LYNK™ Hospitality Management Solution (HMS), disponibilă pe noile televizoare de hotel UHD. Printr-un proces de upscaling integrat, display-urile Samsung UHD TV afișează conținut FHD la claritate UHD, pentru a le oferi turiștilor  imagini de o calitate superioară.
 • O sală de conferințe avansată, echipată cu soluția Samsung de prezentări interactive, Magic IWB S2 și Magic IWB I2, și soluțiile de afișaj digital Smart pentru a demonstra multiple posibilități de prezentare.
 • Un mediu de lucru eficient, în care utilizatorii pot beneficia de conținut multimedia pe monitoarele curbate SE790C și SE650C sau monitoarele UE850 și SD850. Vizitatorii au putut  testa și monitoarele SE650 și SE670, cu un design ergonomic și prietenoase cu mediul, precum și tehnologiile Samsung all-in-one de securitate pentru business, precum şi monitoarele cloud TC241 și  NC241.
 • În cadrul evenimentului a fost lansată a doua generație de soluții de afișaj digital pentru afaceri mici și mijlocii – Samsung SHOP TV, Gama RH55E.
  Acest nou produs oferă companiilor mici și mijlocii un canal perfect de comunicare cu clienții lor: rama subțire și ecranul LED de 55 de inci oferă o calitate a imaginii superioară, iar sistemul de control integrat (CMS) permite utilizatorilor să personalizeze mesajele afișaje.

 

Foto credit: Samsung / MSLGROUP The Practice

CITESTE SI:

Lasa un comentariu aici!

DIGITAL

Ioana Zamfir este noul Director de Creație al MRM//McCann România

Published

on

 

Începând cu luna iulie 2019, Ioana Zamfir este noul Director de Creație al MRM//McCann România, rol pe care îl va împărți cu Simona Suman, care se află în echipa de management a MRM//McCann România din 2017.

Cu o experiență de 9 ani în publicitate, Ioana Zamfir va conduce, alături de Simona Suman, un departament de creație în continuă creștere, care în prezent numără 26 creativi și care dezvoltă campaniii pentru peste 15 clienți, la nivel local și internațional.

De asemenea, Ioana va lucra alături de “veteranii” echipei, Ion Cojocaru (Content Director MRM//McCann România), Alex Budin (Head of Technology), Maria Doda (Creative Lead B2B) și Andrei Balan (Head of Strategy).

“Agenția are, din această lună, doi directori de creație, ca parte din eforturile strategice de a consolida și dezvolta echipa. Oferim soluții și servicii complexe, de branded content, digital storytelling, digital utilities sau technology, iar pentru asta avem nevoie de oameni cu background complex, cu experiență de brand și insights valoroase”, a declarat Ionela Buta, Executive Director MRM//McCann București.

Ioana Zamfir a ocupat anterior poziția de Creative Director al Cheil România iar înainte de mutarea la Cheil, Ioana a făcut parte din echipa de creație McCann București timp de 7 ani, dintre care 2 ani in pozitia de Group Creative Director. În cei 9 ani de carieră Ioana a lucrat pentru clienți locali și internaționali precum Vodafone, Coca-Cola, Samsung, Mastercard, Unilever, Nestle sau Julius Meinl. Ioana este unul dintre cei mai premiați directori de creație din România, campaniile dezvoltate de ea fiind premiate la cele mai importante festivaluri globale si regionale: Cannes Lions, D&AD, LIA Awards, Clio Awards, Eurobest, Epica, Golden Drum. De asemenea, Ioana a fost desemnată Copywriterul Anului în România în anul 2017 și a făcut parte din juriul celor mai prestigioase festivaluri globale, inclusiv Cannes Lions si New York Festivals.

“Cu MRM//McCann suntem cu siguranță într-un sweet spot pe piață. Devenim un real motor de creștere al grupului McCann în România și avem un display de capabilități extraordinare, de la tech, la content, la brand building solid. Faptul că niște vârfuri în specizălizarile lor își pun mințile împreună e de regulă o sursă de magie. Și cred foarte tare în viziunea asta, cred că ne pregătește pentru viitorul industriei, pe care eu îl văd interdisciplinar. Daca aș fi un client care se gândește la cum să fie meaningful și azi și mâine, ne-aș alege de fiecare dată. Iar pentru mine personal, nu e doar cel mai bun context de business în care puteam sa vin. E și familie, e și acasă”, declară Ioana Zamfir.

“Ioanei ii spunem “Bine ai revenit acasă!”. Ea e parte din familie, a crescut în cultura de aici, o înțelege foarte bine și acesta este mediul în care poate să impingă atât limitele personale cât și pe cele ale clienților.  Este pozitivă, plină de energie și pusă pe fapte mari. E gata de urmatorul nivel”, declară Catalin Dobre, Chief Creative Officer si Regional Creative Director McCann CEE.
MRM//McCann România este agenția digitală din cadrul grupului McCann Erickson, cu peste 15 ani de activitate pe piața locală. În 2018, MRM//McCann a fost desemnată Agenția Anului pentru al 3-lea an consecutiv în cadrul Internetics.

Agenția numără în portofoliu peste 35 premii la festivalurile locale și internationale, ultimul trofeu fiind câștigat la Cannes 2019, un bronz la categoria Social & Influencers cu campania Tecșești pentru Albalact.

Rețeaua globală MRM//McCann face parte din grupul IPG si are 64 de birouri in 37 de țări.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

DIGITAL

Software-ul de recuperare date pe care trebuie sa il descarcati!

Published

on

 

Ati sters accidental un fisier important din laptop ori PC sau l-ati pierdut din alte motive? Nu exista nici un motiv de ingrijorare deoarece internetul este plin de solutii in acest sens, astfel incat sa va puteti recupera linistiti toate fisierele de care aveti nevoie.

Toate fisierele pierdute pot fi recuperate utilizand un software dedicat, chiar si gratuit, pentru recuperare de date.

Trebuie ca in momentul in care cautati o astfel de solutie sa aveti grija ce fel de programe descarcati din mediul online, deoarece exista foarte mari sanse ca in loc sa va faceti un bine, sa va distrugeti complet laptop-ul sau PC-ul.

 

Este necesar sa descarcati un program dintr-o sursa sigura, o sursa care este chiar site-ul programului in sine, astfel incat sa va puteti rezolva in siguranta problemele.

 

Exista pentru dumneavoastra solutia perfecta pentru recuperarea fisierelor sterse, adica un software care este capabil sa va readuca ceea ce ati pierdut, simplu si rapid, dar mai ales in siguranta.

 

EaseUS Data Recovery Wizard for Free este acesl software dedicat recuperarii de date care accepta sisteme de fisiere diferite, in general orice tip de fiser existent intr-un calculatori ori laptop.

 

Acest program de recuperare a datelor, poate restaura datele sterse din greseala sau intentionat de catre utilizator sau diverse aplicatii, date pierdude datorita virusilor, defectiunilor de orice tip si asa mai departe.

 

De asemenea cu EaseUS Data Recovery Wizard for Free puteti sa recuperati inclusiv fisiere pierdute in momentul formatarii ori printr-o suprascriere.

 

Este un program extrem de usor de utilizat ce nu necesita cunostinte detaliate in IT, ci cu putina atentie totul va fi foarte usor de rezolvat.

 

Ca si modalitate de functionalitate, acest software se va ocupa in primul rand de localizarea fisierelor pierdute, dupa care va trece la recuperearea si restaurarea lor, indiferent cat de grava este situatia in ceea ce priveste coruptia sistemului.

Conform informatiilor preluate chiar de pe site-ul acestora, veti descoperii ca nimic nu este mai simplu utilizand EaseUS Data Recovery Wizard for Free, fiind necesara urmarirea a 3 pasi foarte simpli:

 • Pasul 1 consta in selectare locatie de start, adica gasirea locatiei din care fisierele au fost pierdute, astfel incat sa se poata da startul cautarilor
 • Pasul 2 este momentul in care se incepe scanarea fisierelor, operatiune care poate fi pusa si pe pauza la nevoie
 • Pasul 3 reprezinta previzualizarea datelor gasite prin scanare si recuperarea propriu zisa a acestora.

 

EaseUS Data Recovery Wizard for Free este acel gen de program pe care trebuie sa il aveti tot timpul ca un plan de rezerva, in special daca este vorba despre calculatoarele dintr-o firma, caz in care toate fisierele si documentele salvate in acestea, sunt mai mult sau mai putin importante.

 

Este de asemenea ideal si pentru un PC sau laptop de acasa, unde cel mai probabil cele mai importante fisiere stocate constau in amintiri precum pozele, videclipurile sau inregistrarile audio.

 

Accesand site-ul www.easeus.com veti gasi toate informatiile necesare, precum si un ghid de utilizare si sfaturi astfel incat sa puteti merge la sigur fara nici un fel de problema.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

DIGITAL

Simona Simon – Group Creative Director la McCann PR – în juriul Cannes Lions 2019

Published

on

 

Simona Simon, Group Creative Director la McCann PR, reprezintă România în juriul de Relații Publice al Cannes Lions 2019, urmând să evalueze lucrările ce se vor califica pe lista scurtă. McCann PR a fost desemnată cea mai performantă agenție de PR în cadrul premiilor BIZ PR Awards 2018, iar în 2017 a obținut titlul de „Agenția anului” în cadrul celei de-a 15-a ediții a Galei Romanian PR Award, câștigând totodată 20 de premii și cel mai mare număr de nominalizări din competiție.

Simona s-a alăturat echipei de creație a McCann PR în urmă cu trei ani și coordonează din perspectiva creativă conturile de FMCG & finance și retail, ale agenției, contribuind la dezvoltarea campaniilor de comunicare locală pentru clienți precum Coca-Cola (Coca-Cola, Coca-cola Zero, Dorna, Fanta, Fuzetea, Sprite, Schweppes, Cappy, Coca-Cola Energy), Coca-Cola HBC, CCC Shoes, Ponderas.

“Este un adevarat privilegiu să fac parte din juriul unei competiții de o asemenea anvergură. Mă bucur mult că efortul, implicarea și rezultatele excelente obținute alături de echipa McCann PR, sunt recunoscute și prin această experiență. Sunt sigură că va fi o oportunitate extraordinară de dezvoltare profesională, dar și o ocazie inedită de a interacționa cu cei mai buni specialiști și de a evalua, la cele mai înalte standarde, campanii din toată lumea.”, a declarat Simona Simon, Group Creative Director.

Simona are o personalitate puternică și e un experimentalist prin definiție. A invățat să șofeze camioane la 18 ani, sare cu parașuta, trage cu arcul și o găsim adesea, la jocurile de airsoft, într-un scenariu MilSim (military simulation), echipată complet și cu arma în mână.

Intersecțiile cu domeniile care nu sunt feminine prin definiție i-au permis accesul la un alt mod de a gândi, evalua și aborda situațiile. Simona e pasionată de documentare, consumă research pe pâine și e motivată de acel “extra-mile”.

A absolvit Universitatea Națională de Arte București, iar primul contact cu festivalul Cannes Lions a fost prin intermediul The Alternative School for Creative Thinking. A urmat „Cursul pentru jurnaliști care transmit din zone de conflict”, organizat de Ministerul Apărării Naționale, unde s-a antrenat cu militari ai Forţelor pentru Operaţii Speciale, din cadrul Batalionului 610 Operații Speciale.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: