Connect with us

Digital

Samsung Electronics prezintă soluții inovatoare de afișaj digital la ISE 2015

Published

on

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat noile tehnologii și soluții de afișaj digital la târgul Integrated Systems Europe (ISE), cea mai mare expoziție internațională B2B din Europa.

Samsung a prezentat o serie de soluții optimizate pentru diverse verticale de afaceri, printre care retail, corporate și HoReCa.  Sub conceptul „Inovație la următorul nivel”, compania își dezvăluie viziunea pentru viitor prin produse inovatoare precum soluțiile de afișaj digital pentru exterior – Outdoor Signage, Video Wall, Small Signage sau  LED signage.

„După succesul înregistrat în 2014, Samsung continuă dezvoltarea soluțiilor de afișaj digital,introducând produse inovatoare și identificând noi posibilități de utilizare pentru companii ,” a declarat Seoggi Kim, Senior Vice President, Enterprise Business Team. „Anul acesta, prezentăm la ISE viziunea noastră asupra viitorului. Soluțiile noastre de afișaj digital, de la cele pentru amplasare în vitrina sau în fața magazinului, până la ecranele LED de mari dimensiuni și noua gama de soluții de Video Wall, sunt acum mai  uşor de personalizat şi oferă noi oportunități  clienţilor noştri, indiferent că vorbim de retail, sectorul public, corporate sau HoReCa ”

Samsung se va concentra pe oferirea de soluții vizionare, integrate și captivante. Soluțiile de afișaj digital semi-outdoor şi outdoor(OMD și OHD Series SMART Signage) au fost  dezvoltate pentru a ajuta companiile  în livrarea eficientă a mesajelor către clienţi, prin expunerea acestora în vitrinele sau în fața locațiilor acestora.  Acestea beneficiază de o intensitate a luminozității de până la 2,500 de candele, sistem propriu de ventilație, cât și certificare IP56 pentru protecție sporită la praf și apă.

[sam id=”12″ codes=”true”]

În plus, pentru gama de soluții tip Video Wall, Samsung a  prezentat două noi tehnologii inovatoare:  Video Wall Factory calibration și Color Expert, aceste facilitând procesul de calibrare a imaginiilor, contribuind astfel la îmbunătățirea vizibilității și clarității afișajului.

Împreună cu aceste tehnologii inovatoare a fost expus și  noul ecran LED Samsung , având dimensiunea de 133 inci şi o rezoluție Wide Quad High Definition (de 1,5 ori mai mulți pixeli decât Full HD), care oferă o experiență captivantă consumatorilor. Noua soluție LED de afișaj digital este disponibilă în mai multe mărimi și rezoluții pentru a se potrivi diferitelor nevoi ale utilizatorilor din sectoarele retail, corporate, transport sau transmisiuni televizate.

Samsung îşi doreşte să introducă noi posibilităţi și să demonstreze cum prin eforturi continue dedicate inovaţiei dezvoltă produse și tehnologiilor superioare.

În cadrul standului Samsung de la ISE:

  • Vizitatorii au putut testa o serie de soluții flexibile  și versatile de afișaj digital cu media playere integrate pentru producerea și redarea cu ușurință şi cu un plus de eficienţă a mesajelor.
  • Într-o zonă de expo care simula o cafenea au fost prezentate noile soluții SMALL Signage  de 10 și 22’’ atât în varianta clasică, cea tactilă, precum și în varianta Power-over-Ethernet pentru ecranele de 10 inci (DB10E-PoE), soluțiile de semi-outdoor și alte soluții de afișaj digital interactiv.
  • Într-un spațiu asemănător unei camere de hotel, publicul a putut  experimenta soluția inovatoare Samsung de creare de conținut și noua soluție LYNK™ Hospitality Management Solution (HMS), disponibilă pe noile televizoare de hotel UHD. Printr-un proces de upscaling integrat, display-urile Samsung UHD TV afișează conținut FHD la claritate UHD, pentru a le oferi turiștilor  imagini de o calitate superioară.
  • O sală de conferințe avansată, echipată cu soluția Samsung de prezentări interactive, Magic IWB S2 și Magic IWB I2, și soluțiile de afișaj digital Smart pentru a demonstra multiple posibilități de prezentare.
  • Un mediu de lucru eficient, în care utilizatorii pot beneficia de conținut multimedia pe monitoarele curbate SE790C și SE650C sau monitoarele UE850 și SD850. Vizitatorii au putut  testa și monitoarele SE650 și SE670, cu un design ergonomic și prietenoase cu mediul, precum și tehnologiile Samsung all-in-one de securitate pentru business, precum şi monitoarele cloud TC241 și  NC241.
  • În cadrul evenimentului a fost lansată a doua generație de soluții de afișaj digital pentru afaceri mici și mijlocii – Samsung SHOP TV, Gama RH55E.
    Acest nou produs oferă companiilor mici și mijlocii un canal perfect de comunicare cu clienții lor: rama subțire și ecranul LED de 55 de inci oferă o calitate a imaginii superioară, iar sistemul de control integrat (CMS) permite utilizatorilor să personalizeze mesajele afișaje.

 

Foto credit: Samsung / MSLGROUP The Practice

Advertisement

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending