Connect with us

Digital

Samsung Electronics prezintă viziunea sa pentru un mod de viață smart la European Forum 2015

Published

on

Reclame

Samsung Electronics Co., Ltd. și-a prezentat viziunea asupra unui mod de viață smart la European Forum 2015, care are loc la Monaco. Consolidându-și poziția de lider pe piața europeană de televizoare, Samsung oferă o nouă dimensiune imaginii prin televizoarele SUHD de 88 inci. De asemenea, Samsung lansează în Europa noi soluții audio și aparate electrocasnice inspirate de bucătarii-șefi, toate acestea oferindu-le utilizatorilor experiențe premium.

Samsung continuă să inoveze piața camerelor foto cu noul model NX500, inspirat din performanțele și funcțiile modelului NX1, premiat în numeroase rânduri.

„Samsung se concentrează pe oferirea unor experiențe captivante, iar acest lucru este posibil numai datorită atenției sporite pe care o acordăm nevoilor și dorințelor utilizatorilor noștri,” a declarat BK Yoon, președinte și CEO Samsung Electronics.

Imagini de o calitate superioară oferite de televizoarele SUHD

Samsung a prezentat noul televizor SUHD JS9500 de 88 inci, echipat cu tehnologie nano-cristal prietenoasă cu mediul și funcții inteligente. Televizorul SUHD aduce inovații din toate punctele de vedere oferind imagini de o calitate superioară, contrast puternic, luminozitate intensă, culori uimitoare și detalii UHD impresionante.Tehnologia de redare SUHD analizează automat luminozitatea imaginilor pentru a reduce consumul de energie, afișând în același timp un contrast excelent și luminozitate de până la 2,5 ori mai bună decât televizoarele obișnuite, dar și de două ori mai multe opțiuni de reglare a culorilor.

Tehnologia nano-cristal a televizoarelor SUHD permite transmiterea unei game variate a culorilor, redând astfel cea mai pură imagine și cea mai eficientă luminozitate disponibilă la momentul actual. Această tehnologie le oferă telespectatorilor cu până la 64 de ori mai multe nuanțe ale culorilor decât televizoarele UHD obișnuite.

Prin colaborarea cu 20th Century Fox, Samsung a optimizat conținutul disponibil pentru a corespunde standardelor premium ale calității SUHD, oferind utilizatorilor o experiență de vizionare impecabilă. Samsung a încheiat un parteneriat și cu Fox Innovation Lab pentru re-masterizarea filmului Life of Pi, special pentru televizoare SUHD, pentru livrarea unor imagini mai clare și mai vibrante.

Începând cu acest an, toată gama de televizoare Samsung Smart va fi echipată cu sistemul de operare Tizen, care permite o interconectivitate mai bună, oferind dezvoltatorilor o platformă accesibilă și stabilă pentru crearea de aplicații. În plus, Tizen le oferă utilizatorilor acces la o gamă largă și variată de conținut și servicii.

Samsung a prezentat trei noi serii de televizoare SUHD (JS9500, JS9000 și JS8500) cu dimensiuni ce variază între 48 și 88 inci, pentru ca utilizatorii să poată alege modelul care se potrivește cel mai bine cu stilul lor de viață. Televizoarele Samsung SUHD vor fi disponibile pe piața din România începând cu luna aprilie.

O nouă serie de produse audio premium

Samsung aduce în Europa produse audio inovatoare, care le oferă utilizatorilor o experiență senzorială mult mai dinamică. Dezvoltat de laboratorul audio Samsung din California, modelul WAM7500/6500 propagă sunetul 360º, datorită tehnologiei Samsung Ring Radiator. Aceasta permite propagarea sunetului atât orizontal cât și vertical.

În cadrul European Forum, Samsung prezintă și noua gamă de soundbar-uri curbate 8500, care completează perfect televizoarele curbate de 48 până la 78 inci. Această soluție audio premium oferă 9.1 canale audio pentru o experiență cu adevărat captivantă. Mai mult, soundbar-ul curbat se conectează wireless la televizor, integrându-se ușor în orice spațiu.

Electrocasnice digitale pentru un stil de viață smart

Samsung continuă să inoveze în domeniul electrocasnicelor îmbinând tehnologia de ultimă generație cu design-ul premium, fiind astfel mai aproape de obiectivul de a deveni liderul pieței de electrocasnice.

Gama Samsung Chef Collection, creată pentru piața europeană include:

  • Frigiderul Kitchen Fit cu tehnologia Precise Chef Cooling™, inspirat din bucătăriile profesionale;
  • Cuptorul cu tehnologia Gourmet Vapor™ asigură temperatura optimă pentru gust și textură perfecte. În plus, dispune și de conexiune Wi-Fi pentru a putea vedea timpul rămas din programul de gătire chiar și atunci când urmărești emisiunea preferată la televizor.
  • Elegantele plite cu inducție cu tehnologia Virtual Flame™ îi ajută pe utilizatori să vizualizeze nivelul de căldură și să seteze temperatura corectă;
  • Mașina de spălat vase Samsung WaterWall™ oferă cel mai bun proces de curățare printr-o perdea puternică de apă.

„În urmă cu un an și jumătate, Samsung a reunit cei mai buni bucătari-șefi cu echipele R&D pentru a dezvolta electrocasnice ce aduc un nou nivel de inovație și eleganță. Cu Samsung Chef Collection a venit timpul să descoperim noi posibilități în bucătărie,” a declarat BK Yoon, președinte și CEO Consumer Electronics, Samsung Electronics Co., Ltd. „Samsung introduce inovații tehnologice în mod constant nu doar pentru a îmbunătăți stilul de viață al utilizatorilor, ci pentru a avea un impact real asupra acestora. Colaborarea cu Club des Chefs s-a materializat în electrocasnice uimitoare, care le oferă designerilor de interior inovație și calitate pentru clienții lor, precum și o experiență desăvârșită pentru utilizatorii europeni.”

Soluții de imprimare superioare pentru mediul business

Noul copiator Samsung MX7, prin procesorul Quad core crește eficiența și reduce timpul de așteptare. Modelul MX7 pornește în doar 18 secunde și iese din sleep mode în 12 secunde. De asemenea, aceasta oferă o calitate superioară de imprimare a imaginii de 1200 dpi, în timp ce rulează la viteză maximă. Timpul de imprimare a primei pagini dintr-un document monocromatic este de 3 secunde, iar cel al unei pagini în mai multe culori de 4,5 secunde.

Modelul MX7 reduce considerabil timpul de scanare printr-o tehnologie care permite scanarea într-un minut a 120 de imagini și până la 240 de imagini față-verso. De asemenea, chipul de rețea 802.11ac suportă conexiuni mai rapide. MX7 este echipat cu tehnologia Bluetooth Low Energy, care le oferă utilizatorilor o conexiune permanentă, pentru a imprima rapid fișiere atunci când se află în apropierea dispozitivului.

O interfață intuitivă, bazată pe sistemul Android și afișată pe ecranul de 10,1 inci, permite nu doar controlul cu ușurință a multifuncționalei, dar și vizualizarea și editarea documentelor.

Foto Credit: MSLGROUP The Practice

Advertisement

CITEȘTE ȘI:

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending