Connect with us

Digital

Samsung Galaxy S6 edge a primit titlul Best in Show la MWC 2015

Published

on

Samsung Galaxy S6 edge a primit titlul „Best New Handset, Tablet or Device” din partea GSMA (Groupe Speciale Mobile Association) la MWC 2015, distincție acordată celui mai bun dispozitiv lansat în timpul târgului. Este al doilea an consecutiv în care Samsung primește acest premiu, după ce în 2014 l-a obținut datorită dispozitivului Gear Fit.

Smartphone-ul Galaxy S6 edge stabilește un nou standard de design și performanță datorită celei mai avansate tehnologii Samsung. Dispozitivele nu au doar un design elegant, ci sunt și mai puternice și mai performante decât versiunile Galaxy anterioare.

Premiul contribuie la consolidarea poziției de lider a Samsung în domeniul dezvoltării de noi tehnologii, compania concentrându-și eforturile pentru a veni în întâmpinarea intereselor și nevoilor utilizatorilor moderni, precum și celor din mediului de afaceri.

„Prin noul Galaxy S6 edge am reușit să integrăm tehnologia și design-ul într-o modalitate nouă, inedită,” a declarat JK Shin, președinte și Head of IT & Mobile Communications Division, Samsung Electronics. „Suntem onorați că GSMA consideră că acestea sunt cele mai elegante și performante dispozitive dezvoltate de Samsung de până acum.”

Samsung Galaxy S6 edge a primit peste 20 de premii importante la MWC 2015, printre care și „Best of Mobile World Congress” din partea Ubergizmo, „Top Pick” din partea Mashable și „Top Pick” din partea Laptop Magazine.

  • „Punând accent pe simplitate, design și minimalism, Samsung se îndreaptă în direcția potrivită cu noul smartphone de top.” – Mashable
  • „Samsung a punctat toate aspectele importante care compun smartphone excelent.” – Ubergizmo
  • „Cele două telefoane din sticlă și metal sunt cu adevărat frumoase.” – Laptop Magazine

În plus, platforma de securitate mobilă Samsung KNOX a obținut premiul pentru cea mai bună soluție de  securitate („Best Security/Anti-fraud Product of Solution”) din partea GSMA. Software-ul de securitate mobilă a smartphone-ului a fost recunoscut ca fiind cea mai bună soluție lansată în acest an la MWC, la categoria securitate mobilă pentru afaceri. KNOX a primit acreditări din partea guvernelor din întreaga lume, inclusiv din partea Ministerului Apărării din SUA.

Foto credit: MSLGROUP The Practice / Samsung Romania

CITESTE SI:

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending