Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge, disponibile în magazinele din România - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Digital

Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge, disponibile în magazinele din România

Published

on

Galaxy S6 și Galaxy S6 edge, cele mai noi smartphone-uri Samsung, vor fi disponibile pentru achiziționare în rețelele partenerilor oficiali Samsung și ale operatorilor telecom începând de mâine. Dispozitivele au specificații tehnice avansate, precum și un design modern care îmbină metalul cu sticla Gorilla Glass 4, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai bună experiență de utilizare.

„Cele mai noi smartphone-uri Samsung, Galaxy S6 și S6 edge au fost așteptate cu mult entuziasm de consumatorii români, acestea înregistrând un număr record de precomenzi, iar începând de mâine, acestea vor putea fi achiziționate de la partenerii oficiali Samsung, precum și de la operatorii telecom,” a declarat Mircea Stoicescu, Head of Product Management Telecom division, Samsung Electronics România.

Smartphone-urile vor fi lansate oficial pentru consumatori astăzi, între orele 18:00 – 21:00, în brandshop-urile Samsung din AFI Palace Cotroceni și Băneasa Shopping City.

Primii 120 de utilizatori care își vor achiziționa unul dintre cele două smartphone-uri vor primi un pachet de accesorii în valoare de 140 de euro (pentru Galaxy S6) sau 160 de euro (pentru Galaxy S6 edge). În fiecare dintre cele două brandshop-uri din centrele comerciale, utilizatorii vor avea posibilitatea să își facă setările de bază ale telefonului sau să le testeze funcțiile inovatoare asistați de consultanți Samsung.

În plus, Samsung a creat o aplicație de Facebook pentru utilizatori, în care aceștia se pot înscrie pentru a participa la eveniment. În momentul înscrierii în aplicație, se va genera automat un voucher. Primii 30 de participanți care vor prezenta voucherele, în fiecare dintre cele două locații, vor beneficia și de un bonus la achiziționarea smartphone-ului Galaxy S6 sau Galaxy S6 edge: aceștia vor primi un dispozitiv de încărcare wireless.

La finalul prezentării funcțiilor telefoanelor, utilizatorii pot participa la o tombolă, în fiecare dintre cele două locații, premiul fiind un smartphone Samsung Galaxy S6 edge de 32 GB. Extragerea va avea loc la ora 21:00, iar câștigătorul va fi anunțat atât la fața locului, cât și pe site-ul oficial Samsung Electronics România și pe pagina de Facebook Samsung Mobile România.

Prin cele două dispozitive, Samsung le oferă utilizatorilor inovații relevante pentru stilul lor de viață. Marginile curbate pe ambele părți al lui Galaxy S6 edge afișează diverse aplicații și informații fără a interveni peste conținutul ecranului principal. În plus, tehnologia de încărcare a fost îmbunătățită pentru a permite o alimentare a bateriei de 1,5 ori mai rapidă decât a Galaxy S5. Iar pentru performanță uimitoare, Samsung Galaxy S6 și S6 edge vin echipate cu primul procesor de 14nm pe platformă de 64 de biți din lume. Ambele telefoane sunt echipate cu tehnologie de încărcare wireless.

Samsung Galaxy S6 și S6 edge vor fi disponibile în versiunile de 32GB, 64GB și 128GB, în culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (doar Galaxy S6) și Green Emerald (doar Galaxy S6 edge).

Advertisement

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending