Samsung oferă acces complet la ghidul de previzualizare SDK pentru Smart TV - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Digital

Samsung oferă acces complet la ghidul de previzualizare SDK pentru Smart TV

Published

on

 

Samsung Electronics a lansat ghidul de previzualizare al kit-ului de dezvoltare de software (SDK) pentru Smart TV, care securizează expunerea conținutului dezvoltatorilor și îmbunătățește experiența consumatorilor din punct de vedere al accesului. Înainte, SDK-ul Smart TV era disponibil doar unui număr limitat de parteneri și pentru un număr redus de aplicații.

SDK-ul pentru Smart TV este folosit de către dezvoltatori pentru a crea aplicații compatibile cu platforma de operare Tizen, disponibilă pe televizoarele Samsung, iar ghidul de previzualizare a interfeței reprezintă o funcție importantă pentru simplificarea accesului la conținut.

„Angajamentul Samsung față de dezvoltatori și utilizatori continuă, de aceea am decis să facem public ghidul de previzualizare al SDK-ului pentru Smart TV,” a declarat WonJin Lee, vicepreședinte executiv al departamentului Visual Display Business, Samsung Electronics. „Ne propunem să oferim mai mult acces și mai mult conținut, pe măsură ce vom extinde ecosistemului de aplicații pentru Smart TV.”

În plus, oricine poate dezvolta o aplicație cu ajutorul SDK-ului pentru Smart TV, oferindu-le astfel utilizatorilor acces la o gamă largă de aplicații. De asemenea, prin funcțiile preview, dezvoltatorii au oportunitatea de a obține mai multă expunere și de a-și promova propriile servicii prin Smart Hub.

Ghidul Smart TV SDK este disponibil pe website-ul Samsung Developers Forum: www.samsungdforum.com/TizenGuide.

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending