Connect with us

A-Z NEWS

Samy Naceri, amendat cu 10.000 de euro pentru exhibiţionism

Published

on

Festivalul de la Cannes, sau mai precis aventurile sale din timpul festivalului, l-au costat pe Samy Naceri 10.000 de euro.

Tribunalul din Grasse l-a amendat pe Samy Naceri, actorul din Filmul de 10 din 18 iulie de la Pro Cinema, ”Codul”, cu suma de 10.000 de euro pentru exhibiționism și ultraj, fapte comise în timpul festivalului de la Cannes. Tribunalul a stabilit pedeapsa în urma unei înfăţişări care a avut loc pe 4 iulie.

 

Vedeta francizei „Taxi” are o lungă istorie de conflicte cu forţele de ordine. Naceri îşi ispăşeşte din data de 30 mai o pedeapsă de 16 luni de închisoare pentru că l-a atacat cu un cuţit pe un prieten al iubitei sale, incident care a avut loc în anul 2009, fără legătură cu evenimentele pentru care a fost acum amendat. De curând, el a fost transferat într-un spital de psihiatrie din Nisa, după ce a ameninţat că se va sinucide, conform spuselor iubitei sale, Audrey.

 

În timpul festivalului de la Cannes de anul acesta, actorul s-a făcut remarcat de către organele de poliţie, când a insultat câţiva poliţişti şi jandarmi, după ce aceştia nu l-au lăsat să intre la o petrecere privată pe o plajă, în ciuda faptului că actorul fusese invitat de Luc Besson.

Câteva zile mai târziu, Samy Naceri şi-a dat jos pantalonii în faţa unei fete de 15 ani, aflată la o masă dintr-o cafenea alături de tatăl şi fratele ei. Acestora, actorul va trebui să le plătească şi daune morale. Totuşi, actorul pare că nu are de gând să se potolească şi pune reacţiile sale explozive pe seama medicaţiei.

 

Samy Naceri urmează în captivitate un tratament medical foarte dur, după ce a suferit un transplant de rinichi, tratament ce exclude orice altă medicaţie care i-ar putea ţine temperamentul vulcanic sub control. La înfăţişarea care a avut loc pe 21 iunie el a fost scos din sala de tribunal, după ce actorul a avut o ieşire mult prea zgomotoasă, considerată nepotrivită pentru o sală de judecată.

 

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV22 de ore ago

De Ziua Națională românii au ales PRO TV! Postul a fost lider absolut de audienta!

TV Divertisment Show22 de ore ago

Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Melisa Antonesi, demonstrație de talent: ”Dedic această piesă tuturor românilor care au plecat departe”

AUDIENȚE TV22 de ore ago

America Express, lider de audiență. Romică și Cătălin Țociu, salvați aseară de soarele verde de la eliminare

Emisiuni24 de ore ago

Adi Hădean în această duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Program Special4 zile ago

Programul TV de pe 1 Decembrie 2023. Ce poți vedea la PRO TV de Ziua Națională a României

TV Divertisment Show4 zile ago

Alina Ceușan se alătură echipei Vocea României! Pe 1 decembrie trăim LIVE bucuria nostalgiei

Program Special4 zile ago

Ediție specială Observator – Parada militară de la Arcul de Triumf de 1 decembrie

RECOMANDARI TV4 zile ago

Bucură-te împreună cu întreaga familie în mini-vacanța de 1 Decembrie de super filme și seriale de la Disney+!

Reality Show5 zile ago

KANAL D pregăteşte cel mai inedit reality de aventură! Miza este uriaşă 1.000.000 de lei! Lovitură fatală pentru PRO TV! Celebrul post va „spulbera” concurența cu cel mai mare experiment social televizat din istoria televiziunii!

Reality Show5 zile ago

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat imunitatea mare aseară, la America Express

Program Special5 zile ago

PROGRAM SPECIAL DE ZIUA ROMANIEI De 1 Decembrie, TVR onorează Oamenii

Facebook

Advertisement

IN Trending