Sanatatea este vedeta noului sezon “Ce se intampla, doctore?” ce revine la ProTv incepind de sambata, 23 februarie

0
590

In noul sezon al emisiunii “Ce se intampla, doctore?” care incepe sambata, 23 februarie, de la ora 10:00 la Pro Tv, medicul Oana Cuzino promite sa le aduca romanilor sfaturile si exemplele care ii vor determina sa faca din propria sanatate prioritatea vietii de zi cu zi. Daca obisnuinta este o a doua natura, specialistii si invitatii de top din acest sezon le vor arata telespectatorilor ca obiceiurile nesanatoase, mai ales cele alimentare, pot fi date la o parte, fara compromisuri in ceea ce priveste placerea gustului. In plus, pentru ca influenta psihicului asupra starii de sanatate este un fapt dovedit, expertii vor explica publicului cum pot beneficia de efectele acestuia asupra starii lor de bine. 

Oana Cuzino vorbeste despre cateva dintre coordonatele simple, dar necesare mentinerii sanatatii: ” Din experienta mea medicala, este mai scump sa tratezi decat sa previi, fie ca vorbim de efectele imbatranirii, de afectarea sanatatii sau dereglarea greutatii. Multi dintre romani, angrenati in stresul zilei de azi, uita sa mai ia mesele impreuna, in familie. Ori, acest obicei obliga cel putin parintii sa fie mai atenti la alimentatie, sa constientizeze puterea exemplului, si in acelasi timp actioneaza benefic la nivel mental pentru toti membrii familiei. Servirea a cel putin o masa pe zi in familie se considera a fi drept una dintre cele mai eficiente masuri anti-obezitate la adolescenti”.

Fire meticuloasa atat in sala de sport, cat si in afara ei, dubla campioana olimpica Sandra Izbasa este invitata sambata, 23 februarie, in prima editie din acest sezon a emisiunii “Ce se intampla, doctore?” pentru a divulga secretele care o ajuta sa isi ingrijeasca pielea si parul atat de solicitate in timpul antrenamentelor.

Tot in prima editie, frumoasa actrita Anca Dumitra, alias Geanina, fata primarului din celebrul serial romanesc “Las Fierbinti”, care va reveni in curand la Pro Tv cu cel de-al treilea sezon, le va arata telespectatoarelor ca sportul poate fi si distractiv, mai ales atunci cand se desfasoara sub forma orelor de fitball, la care Anca este abonata.

Sophia Loren si grafomania – sunt doar doua dintre tendintele primaverii in materie de make-up, cu care doamnele vor fi puse la curent sambata, 23 februarie, de catre unul dintre adevaratii artisti ai domeniului – Alexandru Abagiu, invitatul Oanei Cuzino in prima  emisiune “Ce se intampla, doctore?” din 2013, difuzata la Pro Tv, de la ora 10:00.

 

 

 

 

 

Comentarii