Connect with us

A-Z NEWS

Sanda Nicola, pozata in ipostaze tulburatoare

Published

on

Reclame

Sanda Nicola, prezentatoarea Stirilor din week-end de la Digi24, prima televiziune de stiri care emite full HD din Romania, s-a implicat activ in campania „Si tu contezi”, ce-si doreste sa atraga atentia asupra stresului la care sunt supuse femeile la locul de munca si a urmarilor acestuia.

Sanda Nicola, alaturi de alte personalitati din Romania, Printesa Lia, Maia Morgenstern sau Monica Tatoiu, a luat parte la o sedinta foto tulburatoare. „Locul de munca nu trebuie sa fie o carcera, seful nu e stapanul tau. Nu merita sa induri umilinte, nu este normal sa tolerezi abuzuri pentru nicio functie.

Devii o victima numai cu acordul tau, iar asta trebuie sa se schimbe. Ai dreptul sa spui „Nu”, ai dreptul sa reclami!”, este mesajul pe care Sanda il transmite femeilor care se simt abuzate la serviciu.

Initiativa campaniei „Si tu contezi” apartine Asociaţiei Colfasa si trage, cu acest prilej, un serios semnal de alarmă, prevenindu-le pe femei că stresul, inclusiv cel de la locul de muncă, poate provoca depresii, ajungându-se, în cazuri extreme, chiar şi la suicid.

Acum 2 zile, incepand cu ora 19.00, la sediul Artmark din Bucuresti, au fost expuse poze cu vedete fotografiate în ipostaze triste, în cadrul vernisajului expoziţiei “Şi tu contezi!”. Sanda Nicola poate fi urmarita, in fiecare sambata si duminica, de la 17.00-22.00, la pupitrul Stirilor Digi 24.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending