Sandra Stoicescu accepta provocarea lui Negru la Castigi in 60 de secunde - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Sandra Stoicescu accepta provocarea lui Negru la Castigi in 60 de secunde

Published

on

 

Alessandra Stoicescu, unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti de televiziune din România, şi-a testat îndemânarea la “Câştigi în 60 de secunde”. Dacă a reuşit carismatica jurnalistă să ducă la bun sfârşit probele propuse de echipa de la “Câştigi în 60 de secunde”, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări în această seară, de la ora 20:20.

Meseria de jurnalist, cu o emisiune zilnică şi una săptămânală te ţine mereu în priză, iar când pe lângă asta te mai ocupi şi de Fundaţia “Mereu Aproape” şi de  şcoala de televiziune “Intact Media Academy” lucrurile devin cu adevărat complicate.

Deşi fire timidă şi foarte emotivă, Sandra s-a obişnuit cu provocările de tot felul care o pândesc la orice pas. Tocmai din acest motiv, carismatica vedetă a Antenei 3 a dorit să-şi dozeze adrenalina cu probele “Câştigi în 60 de secunde”, o experienţă despre care spune că a trăit-o foarte intens. Imediat cum a intrat în cantonamentul de pregătire, Sandra a realizat că probele sunt mult mai dificile în realitate, faţă de cum par acestea privite la televizor.  Fire competitivă, jurnalista s-a antrenat foarte mult, pentru a se prezenta în faţa publicului aşa cum ne-a obişnuit: foarte bine pregătită.

Proba care i-a dat mari bătăi de cap vedetei Antena 1 a fost Liftul cu bomboane, probă ce presupune ducerea unei bomboane de la podea până la gură fără a o atinge. Dacă a reuşit frumoasa jurnalistă să depaşească această probă, şi mai ales câţi bani a reuşit Sandra să scoată din vistieria lui Negru, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări astăzi, de la 20:20, la “Câştigi în 60 de secunde”.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending