Connect with us

A-Z NEWS

Sandra urăşte Facebook-ul şi sms-urile

Published

on

Sandra, celebra cântăreaţă din anii ’80, care, duminică seară, va concerta, în cadrul „Zilelor Târgumureşene”, a declarat că „urăşte” reţelele de socializare Facebook şi Twitter.


Motivul pentru care interpretei nu-i plac Facebook şi Twitter este că au apărut trei pagini care pretind că sunt ale sale, deşi, în realitate, nu are un astfel de cont. Acest lucru îi afectează familia, spune Sandra, pentru că persoana care scrie pe internet în numele său inventează diferite lucruri cum ar fi faptul că ea s-ar afla în Rusia, iar copiii ei stau singuri.

„Pentru mine, familia este sfântă, nimeni nu se atinge de ea.”, a mărturisit cântăreaţa. Sandra a mai spus, duminică, într-o conferinţă de presă, că preferă “anii ’80”, când se bucura de cea mai mare popularitate şi că pe lângă reţelele de socializare, „urăşte” şi să tasteze SMS-uri.

„Mă simt foarte bine în anii ’80, când am fost cea mai cunoscută. Oamenii asta vor să audă şi asta vor primi.”, promite Sandra pentru concertul de duminică seară, în care va interpreta toate hiturile sale. Cât despre impresiile lăsate de Târgu Mureş, Sandra a menţionat o biserică foarte frumoasă, greco-catolică şi faptul că îi plac vinetele şi zacusca. Cu toate că a avut un soţ român, Michael Creţu, nu ştie foarte multe despre România

Artista a anunţat şi faptul că lucrează la un nou album şi că ultimele două săptămâni le-a petrecut în studio. Totodată, ea a spus că se întreţine făcând pilates şi că filosofia ei de viaţă este „fii tu însăţi întotdeauna”.

Sandra va concerta, duminică seară, cu ocazia „Zilelor Târgumureşene”, în centrul municipiului, în deschidere fiind invitat să cânte Narcis Ianău, cunoscut după participarea la concursul „Românii au talent”.

 

Sursa: Mediafax

Foto Credit: omarpluto.info

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending