Connect with us

Spectacole

Sanziana Buruiana si Ioana Popescu lupta pentru Primaria Capitalei!

Published

on

Reclame

Sanziana Buruiana si Ioana Popescu lupta pentru Primaria Capitalei, iar alte 12 super-manechine, ca Andreea Tonciu, Simona Trasca sau „Viespea lui Ogica” se bat pe primariile de sector. Toate vor defila imbracate de Bianca Dragusanu, care-si lanseaza ultima colectie in Princess Club!

Noaptea de joi va deveni, incepand din aceasta seara, „Rebelle Fashion Night” in Princess Club, o petrecere speciala, in care peste 100 de manechine rebele se vor distra in clubul din Regie. Aceasta petrecere, care va deveni cu siguranta una de traditie in high-life-ul bucurestean, va incepe in forta cu un super-eveniment la care vor participa unele dinte cele mai in voga modele ale momentului. Dintre cele 100 de femei frumoase care vor lua cu asalt clubul din Regie, 14 se vor duela pe scena pentru titlul onorific de „Primarite Generale” si de sector.

Astfel, manechinul Sanziana Buruiana si jurnalista Ioana Popescu, care si-au anuntat intentia de a candida la Primaria Bucurestiului, contra lui Irinel Columbeanu, vor incerca sa castige voturi si de ce nu, semnaturi pe scena din Princess. Pentru celelalte sase primarii de sector se vor infrunta urmatoarele manechine:

Sectorul 1: Simona Trasca vs. Cristina Roman.
Sectorul 2: Raluca Neacsu vs. Roxana Raducu
Sectorul 3: Mihaela Sarbu vs. Maria Nicula (Miss ASE 2010)
Sectorul 4: Andreea Podarescu vs. Andreea Ilie
Sectorul 5: Andreea Tonciu vs. Oana Vlad
Sectorul 6: Vanessa („Viespea lui Ogica”) vs. Roxana Dobre

Toate manechinele care vor urca pe podium vor fi imbracate de Bianca Dragusanu, care isi va lansa in Exclusivitate in Princess Club ultima colectie vestimentara, Atmosphere-BBY by Bianca Dragusanu!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending