Connect with us

Emisiuni

VARA PE VAL | Săptămâna a patra se încheie cu recitaluri Hi-Q, Raoul şi Ianna la TVR 1 si TVR 2

Published

on

Prezent în matinalul Vara pe val, difuzat vineri la TVR 1 şi online, pe TVR+, compozitorul şi interpretul Adi Cristescu a mărturisit că intenţionează să-şi schimbe culoarea ochilor – din negri, în albaştri!

Hi-Q 2

În discuţia pe care a avut-o cu Dana şi Florin de la Hi-Q, artistul a declarat că a descoperit că acest lucru e posibil, în Statele Unite, contra unei sume relativ accesibile de bani. El a mai dezvăluit că este dispus să-şi asume riscul unei tehnici chirurgicale aflate încă în stadiu experimental, doar pentru a-şi îndeplini acest vis. Mai multe despre acest subiect aflaţi urmărind aici matinalul Vara pe val.

În această după-amiază, de la ora 17.00, telespectatorii TVR 1 au ocazia să-l vadă pe Dan Helciug aşa cum nu l-au mai văzut. Căpitanul „delfinilor” ţine să demonstreze că, atunci când situaţia o cere, ştie să treacă şi la… cratiţă. Artistul e hotărât să strângă LIKE-uri pe pagina de Facebook Vara pe val pentru echipa TVR 1, aşa că recurge la „sportul extrem” – gătitul. În aceeaşi ediţie, frumoasa ştiristă de la Sport Eda Marcus vorbeşte despre beneficiile împachetărilor cu nămol, încercând diverse proceduri pe propria-i piele, iar Numai Dinescu ajută un bărbat care suferă de frică de înălţime să urce în telegondolă.

Seara, de la ora 22.00, TVR 1 oferă imagini în premieră din concertul pe care trupa Hi-Q l-a susţinut pe plaja Tan-Tan din Mamaia, cu prilejul aniversării a 17 ani de existenţă. Iată-i aici pe Dana, Florin şi Mihai urându-ne ceea ce ne spun în fiecare zi, la matinalul Vara pe val: „Bună dimineaţa!”

TVR 2 vă invită în această seară, de la ora 23.00, să vă distraţi împreună la o nouă petrecere pe plajă. De această dată, Adrian Enache, Diana, Miss G şi Eveline îi vor avea ca invitaţi pe Raoul şi pe Ianna. Ambii vor veni cu noutăţi în faţa publicului; Raoul va prezenta cel mai recent album al său, iar frumoasa Ianna va avea în această seară, la TVR 2, una dintre primele apariţii televizate după ce a devenit mămică.

 

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending