Connect with us

Reality Show

”Săptămâna pe care o așteaptă o țară întreagă” începe diseară, la Survivor All Stars! ”Faceți spectacol, scrieți istorie”

Published

on

FOTO PRO TV
Reclame

Un sezon așteptat de o țară întreagă. Un moment în care cei mai buni au acceptat provocarea vieții lor și au revenit în Republica Dominicană pentru cel mai puternic format din lume.

Vreme de nouăsprezece săptămâni au dat tot ce au avut mai bun și au reușit să ajungă până aici. Cinci concurenți s-au calificat în săptămâna finalei și, începând cu această seară, vor da cele mai dure lupte pe traseu cu un singur gând – să mearg până la capăt. Doar unul dintre ei va câștiga sezonul suprem, Survivor All Stars!

Rândurile s-au strâns, iar concentrarea celor rămași în competiție este la cote înalte. Fiecare dintre ei simte că finalul se poate vedea! ”S-a strâns oboseala, m-am trezit foarte bine. Îmi pare rău de TJ că a plecat, un jucător foarte bun”, va mărturisi în această seară, Iancu Sterp. Tot acesta va admite că de acum e totul sau nimic și că nu vrea să ia în calcul posibilitatea de a pierde: ”Mă surprind niște sentimente de euforie, mă gândesc la junglă, la baracă, la tot ce am trăit aici. Dau ce e mai bun din mine să mă întorc, să nu plec astăzi”.

De cealaltă parte, Andrei Ciobanu crede că presiunea momentului ar trebui să-i impacteze în mod pozitiv pe eroii aflați în joc: ”Acum, în ultimul moment, ar trebui să fim mai buni, să nu ne mai arătăm cu degetul unii pe alții”.

Națiune Survivor, ne-am întors pe țărmul unde am început această aventură a navigației epice. Am rămas cu cinci concurenți, starurile sunt pregătite să vină pe acest țărm”, va fi mesajul transmis de Daniel Pavel celor de acasă. Odată ajunși la joc, Andrei, Iancu, Robert, Sorin și Zanni vor afla de la prezentator care este miza serii: ”Săptămâna pe care o așteaptă o țară întreagă. Astăzi, luptați pentru accederea în semifinală. Faceți spectacol, scrieți istorie”.

Trei se vor califica direct în semifinală! Doi vor ajunge la Duelul eliminatoriu! Un concurent va părăsi competiția în doar câteva ore. Pentru cine se va stinge flacăra atât de aproape de final?

Nu ratați un nou episod din cel mai puternic sezon, Survivor All Stars, de la ora 21:30, la PRO TV. Ediția poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending