Connect with us

A-Z NEWS

Saptamanalul Newsweek, din nou pe hartie din 2014

Published

on

Saptamanalul american Newsweek, care a publicat ultima data editie tiparita pe 31 decembrie 2012, devenind apoi publicatie digitala, ar putea revenii pe hartie la inceputul anului 2014, informeaza Agentia Mediafax.

Newsweek si-ar putea relua aparitia tiparita in ianuarie sau februarie, saptamanalul urmand să aiba 64 de pagini pe editie, a declarat Jim Impoco, redactorul-sef al Newsweek.

Impoco a declarat ca situatia financiara a Newsweek ar urma să depinda mai mult de abonaţi decât de publicitate, iar cititorii vor plăti mai mult decat în trecut pentru a avea acces la materialele publicaţiei.

„Va fi un model bazat mai mult pe abonamente, mai apropiat de The Economist, decat cu ceea ce face in prezent Time Magazine”, a explicat Jim Impoco. „Va fi gandit ca un produs premium”, a mai spus Impoco.

Jim Impoco, care a devenit redactorul-sef al Newsweek in luna septembrie, a declarat ca noul proprietar al publicatiei (companiei IBT Media) nu are de gand sa cheltuie la fel de mulţi bani ca predecesorii sai cu acest saptamanal.

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending