Connect with us

BAZAR

Șapte actori magnifici într-un western justițiar

Avatar

Published

on

 

„Cei șapte magnifici” are în distribuție șapte actori care au format o gașcă nu numai pe ecran, devenind prieteni și în viața reală: Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Byung-Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo și Martin Sensmeier.  

Filmul „Cei șapte magnifici / The Magnificent Seven” este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera pe 23 septembrie 2016, fiind disponibil în format 2D, IMAX 2D și 4DX 2D.

O reintepretare modernă a clasicului film din 1960, cu același nume, „Cei șapte magnifici” este regizat de Antoine Fuqua și produs de Roger Birnbaum și Todd Black, după un scenariu semnat de Nic Pizzolatto (cunoscut pentru serialul „Detectivii din California”) și Richard Wenk.

Filmul spune povestea unui grup de șapte vânători de recompense care își asumă misiunea de a elibera localitatea Rose Creek de sub teroarea unui industriaș și a găștii de bandiți pe care acesta o controlează.

CEI ȘAPTE

Denzel Washington

În rolul lui Chisolm, Denzel Washington, deținător a două premii Oscar, e liderul grupului de rebeli magnifici. Chisolm reprezintă o mână a legii, un vânător de recompense din Wichita, Kansas, deci face tot posibilul să le arate oamenilor că el reprezintă autoritatea, spune actorul.  „E un singuratic căruia nu îi e frică de nimic. E un om curajos și onorabil, dar cam mizantrop”. Ca să redea cât mai bine un asemenea personaj, intervine regizorul Antoine Fuqua, echipa de producție s-a documentat temeinic, căutând să înțeleagă acest profil și să construiacă un personaj autentic.

„În acea localitate un om rău a ajuns să îi controleze, literalmente, pe oameni și asta îi afectează pe toți cei șapte pistolari, deși în feluri diferite. Toți vor să facă ceva”,  mai spune Denzel Washington. Chisolm ajunge aici să îndrepte lucrurile și întâmplarea face că are și o poliță de plătit pentru o tragedie care i-a afectat familia. Deși calcă pe urmele unor mari actori ca Takashi Shimura și Yul Brynner din filmele care au stat la baza acestei pelicule, Denzel Washington nu își face griji privind atingerea vreunui standard pentru că nu își propune să joace un rol legendar, ci doar să dea viață unui personaj autentic.

Chris Pratt

În rolul lui Faraday, un bărbat care își asumă riscuri, un fel de escroc, Chris Pratt spune că personajul lui e un parior, un fumător și un bețivan afemeiat, dar care, în cele mai rele situații, reușește să fie rațional și să aibă o bună viteză de reacție.

„Relația dintre Chisolm și Faraday, ca și dintre celelalte personaje, e de fapt motorul filmului”, crede Pratt. „E vorba de niște oameni care, de-a lungul vieții, au fost asasini plătiți în diverse contexte. Faraday, de exemplu, a ucis mulți oameni, dar niciodată n-a avut remușcări.  E rău în mod asumat. Iar faptul că își asumă misiunea să îi ajute pe oamenii din acest oraș arată că, de fapt, în adâncul lui e un om bun”.

Ethan Hawke

Nominalizat de patru ori la Oscar, actorul îi dă viață lui Goodnight Robicheaux, un pistolar singuratic, genul de spirit pierdut. „E genul de individ care n-a mai ajuns acasă după ce Războiul Civil s-a terminat, ci a colindat în lung și în lat, căutând astfel să își vindece o traumă”, explică actorul.  Producătorul Todd Black completează că Ethan Hawke a adus în scenă personajului său sindromul de stres post-traumatic, o chestiune extrem de actuală astăzi.  Goodnight ajunge să intre în gașca magnificilor datorită respectului pe care i-l poartă lui Chisolm.

Vincent D’Onofrio

Veteranul Vincent D’Onofrio joacă rolul lui Jack Horne, un om sălbatic, un iubitor al naturii, care a supraviețuit în sălbăticie și care poate folosi cu ușurință orice tip de armă are la îndemână. „Să dau viață acestui personaj a presupus o muncă fizică intensă”, spune actorul, care a trebuit să se familiarizeze cu topoare, cuțite și tot felul de puști.

Pe platourile de filmare, Vincent D’Onofrio s-a remarcat ca un mentor al tinerilor actori, fiind o personalitate foarte puternică și dinamică, cu o carieră longevivă și foarte bogată.  „Faptul că el și Denzel Washington au lucrat împreună a fost ceva minunat, mai ales că sunt doi actori cu super personalități. Denzel e, de multe ori, liderul din umbră, în vreme ce Vincent e genul care își asumă deschis conducerea unei echipe”, spune regizorul Antoine Fuqua.

Byung-Hun Lee

În rolul lui Billy Rocks, prietenul și confidentul lui Goodnight, îl descoperim pe starul sud-coreean Byung-Hun Lee, a cărui carieră regizorul Fuqua o admira de ceva vreme. Ideea de a-l include pe Byung-Hun Lee în distribuție a venit de la directorul de casting, care l-a chemat la o audiție în cadrul căreia i-a fermecat pe toți cei prezenți. „Îmi aduc aminte de prezența lui tăcută, de trăsăturile frumoase ale feței lui și mai ales de talentul de a mânui cuțite“, spune producătorul Todd Black.  

Manuel Garcia-Rulfo

Actorul american de origine mexicană Manuel Garcia-Rulfo joacă rolul lui Vasquez, un proscris care se ascunde de vânătorii de recompense precum Chisolm. „Vasquez se ascunde de lege de câteva luni bune fiindcă a comis o crimă. Toată viața a fost un bandit, un criminal, un hoț, iar Chisolm, care știe totul despre el, face tot posibilul să îl recruteze în echipa celor șapte magnifici”, spune actorul.

Martin Sensmeier

Al șaptelea pistolar, Red Harvest, este interpretat de Martin Sensmeier, un actor de origine indiană, care a ținut foarte tare ca toate aspectele culturale să fie redate cu exactitate, autenticitate și respect, mai ales că Red Harvest nu e deloc un rol ușor, spune producătorul Todd Black.

 

Comentarii

Film

DIVA dă startul sărbătorilor! Duminică, 25 octombrie, începe maratonul filmelor de Crăciun

Avatar

Published

on

             Cu doar două luni înainte de Crăciun, filmele festive revin la DIVA! Din 25 octombrie sărbătorim acest sezon în stilul caracteristic: prin difuzarea celui mai mare maraton de filme dedicate Crăciunului.

 

În inima marilor orașe sau în comunitățile mici, la cabane izolate sau hoteluri celebre, înconjurați de familie sau blocați la birou, plecați cu colindul sau în goana după cadouri, îndrăgostiți de magie sau cu înclinație practică, toți sunt parte a peisajului unic pe care Crăciunul la DIVA îl aduce pe micul ecran!

Conform tradiției, la DIVA pot fi urmărite peste 8 filme de Crăciun pe zi, inclusiv preferatele fanilor: Crăciun de veteran (A Veteran’s Christmas, 2018), Miracolul lui Maggie (Karen Kingsbury’s Maggie’s Christmas Miracle, 2017), Parteneri de ocazie (Mingle All the Way, 2018), Dragoste la cabana renilor (Romance at Reindeer Lodge, 2017), Crăciun la pensiunea Bramble (A Bramble House Christmas, 2017), Încurcătură de Crăciun (A Twist of Christmas, 2018) și multe altele.

 

Filme de Crăciun în premieră sunt programate în zilele de marți și duminică de la 16:00, respectiv vineri, de la 19:40.

Duminică, 25 octombrie, filmul Iubire de Crăciun (A Christmas Love Story, 2019) dechide seria premierelor. Katherine Clark (Kristin Chenoweth) caută inspirație pentru că trebuie să scrie un cântec de succes pentru un spectacol de Crăciun. Din fericire, un băiat cu voce de aur se alătură corului ei și o învață o lecție despre importanța familiei.

Marți, 27 octombrie, Un iubit de sărbători (Holiday Date, 2019) este comedia care va alunga cele trei ceasuri rele. Filmul începe când iubitul lui Brooke Miller (Brittany Bristow), Ethan, se desparte de ea chiar înainte de sărbători. Brooke este nevoită să meargă acasă cu Joel Parker (Matt Cohen), un actor, care va pretinde că este iubitul ei pe parcursul vizitei. Ce poate să meargă rău ?

 

Vineri, 30 octombrie, publicul are rezervare de două ore pentru a petrece Crăciunul la Plaza (Christmas at the Plaza, 2019). Filmul o are în rolul principal pe Jessica Cooper (Elizabeth Henstridge), de profesie istoric, care organizează o expoziţie despre istoria Crăciunului la Hotelul Plaza și face echipă cu frumosul decorator Nick Perrelli (Ryan Paevey), pentru a readuce Crăciunul la viață. Oare faimosul hotel din New York va găzdui o nouă poveste de dragoste ? Știți ce se spune: „La Plaza nu se întâmplă nimic neimportant!”

 

Acestea fiind spuse, să înceapă numărătoarea inversă până la Crăciun cu cel mai îndrăgit program de la DIVA!

 

Urmărește DIVA pe social media:

Facebook: www.facebook.com/divaromania/

Instagram: @diva_romania

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Muzica

The Motans şi EMAA ne cântă despre „Insula”. Piesa a intrat direct în top 10

Avatar

Published

on

             În urmă cu doar câteva zile, The Motans și EMAA le-au făcut o surpriză fanilor și au lansat, exclusiv pe radio, piesa Insula, o baladă ca o adiere, care a intrat imediat în top 10, putând fi ascultată la cele mai importante radiouri din țară.

 

Astfel, noul single se aude pe radio cu două săptămâni înainte să devină disponibil pe platformele digitale și pe YouTube. La scurt timp după lansare, Insula este și în top 10 Shazam România și ocupă locul 5 în acest moment.

 

Pe 22 octombrie, piesa va fi lansată în mediul digital, exclusiv pe YouTube Music și, la scurt timp după, va fi lansat și videoclipul oficial pe YouTube, iar balada va fi disponibilă pe toate magazinele digitale.

„Insula este, într-adevăr, una dintre cele mai frumoase balade pe care le-am auzit în ultima vreme. Am fost foarte încântată când a venit propunerea colaborării și a fost prima dată când nu am simțit nevoia de a schimba ceva. Ideea piesei în sine e cumva înrădăcinată în fiecare dintre noi, scopul real, poate inconștient, fiind acela de a găsi cea mai potrivită jumătate, cu care am putea lejer fugi în lume, fără nimeni altcineva. Insula liniștește și induce că nimic nu e imposibil”, a declarat EMAA.

 

EMAA este o artistă complexă, a început să scrie poezie și proză în liceu și, în timp, a încercat să le transpună în piese. Acesta este și motivul pentru care se concentrează întotdeauna pe modul în care este spusă povestea atunci când interpretează. Cântă, scrie, desenează, înoată, face alpinism și este dependentă de oameni dragi, de iubirea pe care o primește din partea lor, și își dorește să poată cânta mereu și să nu rămână fără imaginație. Anul acesta, EMAA a lansat alte două piese, Nebună și Gasolina – SICKOTOY feat. EMAA.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Muzica

Havana a găsit rețeta pentru „Perfect Kiss” alături de Yaar și Kaiia

Avatar

Published

on

             Se pare că cei doi membri Havana au descoperit rețeta perfectă a succesului muzical în cea mai bună formulă de până acum. Astfel, după hitul internațional „Big Love”, Havana continuă colaborarea cu Yaar și Kaiia și lansează „Perfect Kiss”. Compusă de Sorin Seniuc, Ion Chirinciuc, Alexandra Tirtirau și Petrică Lefter, piesa este însoțită de un videoclip misterios, în regia lui San, ce redă în imagini o iubire imposibilă.  

 

„Colaborarea cu Yaar și Kaiia a venit foarte natural după single-ul Big love. Când am început să lucram la Perfect Kiss știam că ne dorim să fie un feat. cu Yaar, dar când am ajuns la refren, am simțit că este ceva incomplet. Vocea lui Kaiia a fost acel „je ne sais quoi” care a reușit să ne facă pe toți să rezonăm și să spunem „perfect, asta e!”. Piesa povestește despre căutarea unei iubiri, utopice din păcate, care nu poate fi decât un vis, prin vocile a trei artiști foarte talentați”, povestesc băieții de la Havana.

 

 

De-a lungul timpului, single-urile lansate de Havana au cucerit topurile muzicale și publicul din toată lumea, prin stilul original și sound-ul fresh. Printre hiturile internaționale ce au adunat împreună peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube se numără „Vita Bella”, „Que Sera, Sera”, „Mon Amour”, „Vivere” (alături de Ioana Ignat), „I Lost You”, „Big Love” (alături de Yaar și Kaiia), dar și „Broken Heart” (feat. Yaar).

 

În 2017, Raul Eregep a ajuns în finala X Factor unde a fost la un pas de a deveni marele câștigător, iar la scurt timp după, s-a alăturat proiectului Havana.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Facebook

Trending