marți, februarie 20, 2024
More
  AcasăTeleviziuneReality ShowȘapte concurenți se află în pericol de eliminare la Survivor România! Diseară......

  Șapte concurenți se află în pericol de eliminare la Survivor România! Diseară… ”urmează un moment epocal

  Nu poate să fie niciodată simplu. Ăsta-i Survivor”, a spus aseară Daniel Pavel despre momentul actual din competiție! Și se vede cu ochiul liber că după ce deja au trecut de prima jumătate a show-ului, concurenții nu mai au nicio zi de respiro. Fiecare probă îi scoate din zona de confort, fiecare recompensă le aduce atât multă fericire, cât și multe griji cu privire la ceea ce va urma. Aseară, Faimoșii au reușit să câștige tot, însă săptămâna este departe de final. Survivor România continuă de la 20:30.

  Dacă luni au câștigat Recompensa, dar au pierdut Imunitatea, aseară, membrii tribului roșu au reușit să adune încă două noi victorii. Prima le-a adus o zi de vis în capitala Republicii Dominicane. ”Nu pot să exprim în cuvinte ce bucurie am simțit”, a spus Carmen după relaxarea trăită alături de colegii ei. Cea de-a doua probă câștigată a adus dublu motiv de sărbătoare: un Consiliu liniștit și posibilitatea de a-i vedea pe Războinici nominalizând.

  Aflați într-un moment greu, în care unul dintre membrii de bază ai echipei se află captiv în tribul advers, Războinciii au fost nevoiți să accepte înfrângerile și să meargă la Imunitatea Personală. Acolo, Dan Ursa și Alexandra Porkolab au reușit să se impună, iar la Consiliu au fost în punctul de a face alegeri. Lucianna, votul de grup, Robert și Krișan, în premieră, au fost concurenții nominalizați, ajunși alături de faimoși la votul publicului.

  Astfel, cei de acasă s-au văzut nevoiți să aleagă între șapte concurenți: Kamara, Ada, Ionuț, Zmărăndescu, Lucianna, Robert și Andrei Krișan. Pe cine au votat și pe cine au decis să trimită pe drum spre România, vom afla curând.

  Alin s-a întors în tribul lui, după ce Dan Ursa l-a recuperat, însă se pare că prezența lui la Faimoși i-a ajutat pe aceștia. ”Începem să înțelegem din tabăra lor”, va spune diseară Iftimoaie. Oare să fie așa? I-au descifrat roșii pe albaștrii? Descoperim la jocul de Comunicare de astăzi, de la 20:30, când tribul roșu ar putea completa o săptămână aproape perfectă pentru ei.

  Tot atunci, în Consiliu, Daniel Pavel va atrage atenția asupra unui final de seară incredibil. După ce un concurent va pleca acasă… ”urmează un moment epocal”. Ce se întâmplă? Ce îi mai așteaptă pe cei rămași în joc?

  Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o ediție incredibilă cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România!

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente