Connect with us

ALL MEDIA

Șapte Seri se reinventează

Avatar

Published

on

Irina Margareta NistorȘapte Seri, primul ghid urban gratuit din România, își schimbă fața cu un layout nou, mai prietenos, în care informația e mai ușor de găsit, și cu un conținut editorial extins. Pentru a sărbători 14 ani de Șapte Seri (ne plac multiplii de 7), lansăm 7 spoturi în care personaje ale scenei culturale vorbesc despre experiențele pe care le-au avut alături de revistă.

Șapte Seri se deschide acum cu rubrica Picks of the Week, special concepută pentru vorbitorii de engleză, fie ei turiști, expați sau concetățeni cunoscători. Editorii Șapte Seri selectează cele mai importante evenimente ale săptămânii și le recomandă într-o formă ușor digerabilă. Harta Centrului Vechi îi ajută pe cititori să țină pasul cu cea mai rapidă dezvoltare urbană de going-out din București. Șapte Seri rămâne astfel singurul ghid gratuit care răspunde nevoii de a primi indicii și nevoii de orientare într-un oraș european în care e încă prea ușor să te pierzi.
Dincolo de programul complet al cinematografelor, teatrelor, muzeelor și al altor instituții culturale, în Șapte Seri găsiți acum rubrica Circulinar (scrisă de poetul-bucătar Vlad Tăușance), ca să știți cum să jonglați printre ofertele celor mai interesante restaurante din oraș. Sunt puțini cititori care ratează Zebrele compulsive ale lui Mitoș Micleușanu (Planeta Moldova, Radio Guerrilla, Shukar Collective), o incursiune hilară în paranoia, absurdul și viziunile unuia dintre cei mai buni scriitori români contemporani.
Ați spus muzică clasică, jazz, world music? Impromptu e răspunsul nostru ca să poți alege spectacolul potrivit pentru tine. Iar dacă muzica electronică îți pune semne de întrebare, atunci citiți rubrica Boing-Bum-Chak, care explică legăturile dintre societate și noile tendințe muzicale. Înainte să mergi la film, la concert, la party sau la expoziție, aruncă un ochi și la secțiunea Interviuri, cu informații exclusive de la artiștii care vă încântă serile. Sau poate preferați sporturile în aer liber – avem Outdoor. Și multe alte editoriale despre viața orașului, dar mai bine luați o revistă din cele peste 800 de locuri în care o distribuim în circa 30.000 de exemplare săptămânal în București și 70.000 de exemplare la nivel național.
Nici cei care preferă device-urile mobile nu au fost uitați: aplicația gratuită Șapte Seri, realizată în parteneriat cu Vodafone România, este disponibilă în versiunea 2.0 pe AppStore și, în curând, pe Google Play.
„Auzim tot mai des că printul a murit sau că e în convalescență. Noi credem că abia așteaptă să se-ntâmple. Așa cum radioul nu a fost ucis de televiziune și nici televiziunea de internet, suntem convinși că printul, mai ales în forma lui gratuită, va supraviețui și se va reinventa. Ia un Șapte Seri din oraș, răsfoiește-l, descarcă aplicația de mobil sau intră pe site, ca să te bucuri de seara asta.”
– Cristian Neagoe, redactor-șef Șapte Seri

Sunt șapte spoturi în care personaje ale scenei culturale vorbesc despre experiențele pe care le-au avut alături de revistă. Protagoniștii spoturilor sunt: Irina Margareta Nistor, Andi Vasluianu, Alexandrina Hristov, Mitoș Micleușanu, Paul Dunca și Radu Crăciun.

[youtube]http://www.youtube.com/playlist?list=PLnSdua3QcNGcbeS_0tj_0IKhqvw5YcUBw&feature=view_all[/youtube]

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending