Sara şi Nicolai de la Alarma ProFM alături de Puya, Florin Piersic Jr. şi alţii - protagonişti în videoclipul "Mayday” - Baboi (galerie foto + video) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Sara şi Nicolai de la Alarma ProFM alături de Puya, Florin Piersic Jr. şi alţii – protagonişti în videoclipul „Mayday” – Baboi (galerie foto + video)

Published

on

"Alarma ProFM” şi MTV au lansat în acelaşi timp videoclipul piesei Mayday, a lui Baboi, astăzi, de la 09:30. Sara şi Nicolai, DJ-ii matinali de la Alarma îşi fac cu această ocazie şi debutul în actorie, ei fiind invitaţi să îşi joace propriile roluri.

Bogdan şi Claudiu au acum ocazia să "joace” alături de Puya, Florin Piersic Jr., Oreste, Ionuţ Iftimoaie şi Mihai Mărgineanu, cu toate că deja au acumulat puţină experienţă alături de colegii DJ din ProFM în videoclipul Rollin' (ProFM Legalize Joy) pentru melodia cântată de Trupa Trupelor.

Astfel, piesa Mayday a lui Baboi devine cu siguranţă una cu cele mai multe vedete pe metru pătrat. Matinalii au pus la dispoziţia filmărilor şi studioul ProFM, care a fost luat cu asalt în luna mai de o echipă de filmare, iar cei doi entertaineri de la matinal au făcut în direct pe actorii.

"Am fost încă de mic pasionat de muzica hip hop românească. Am o colecţie impresionantă de casete şi CD-uri cu tot ce a apărut şi chiar cu ce nu a apucat să apară niciodată în magazinele de muzică. Am primit cu bucurie invitaţia lui Baboi de a juca în clipul lui alături de alte nume importante ale rap-ului românesc, precum Brugner, băieţii de la Il-Egal, Naighba, Sisu şi Puya, dar şi de Oreste, Piersic Jr., Iftimoaie sau Mărgineanu. Clipul a ieşit foarte bine, iar mesajul şi scenariul mi se par puternice şi coerente", declară Bogdan Nicolai care a făcut marea premieră a clipului în această dimineaţă, alături de colegul Claudiu Sara, la ProFM.

Acesta îl completează, adăugând: "ne-am uitat în oglindă, Sara şi Nicolai, şi ne-am dat seama că avem feţe de actori…de desene animate. Ne-am hotărât să ne valorificăm talentul actoricesc aşa încât, atunci când s-a ivit ocazia, am spus un "da" hotărât apariţiei în videoclipul lui Baboi. Filmarea am făcut-o chiar în emisiunea Alarma, dimineaţa la Profm, live. A fost o plăcere şi o experienţă interesantă, iar rezultatul final arată excelent. Este un clip de nota 10!”, încheie Sara.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending