Connect with us

Premieră TV

Sărbătoarea continuă la DIVA cu filme de Crăciun în premieră

Published

on

  Filmele festive, premieră în România, continuă la DIVA în săptămâna 3-8 noiembrie. Întâlniri întâmplătoare, întoarcerea în micuța localitate natală sau reorientarea profesională, sunt pași ce conduc către iubire în noile filme, care fac parte din maratonul de Crăciun.

 

Marți, 3 noiembrie, de la ora 16.00, avem parte de Coincidenţe de Crăciun (Another Christmas Coincidence / A Godwink Christmas: Meant for Love, 2019). Acest film inspirat din fapte reale spune povestea lui Alice (Cindy Busby), administrator al unui magazin și a lui Jack (Benjamin Hollingsworth), agent de vânzări, care se tot întâlnesc întâmplător în timpul sărbătorilor. O intervenție necunoscută și puțin ajutor de la mama lui Alice, așa apare speranța că noua atracţie va armoniza vieţile complicate ale celor doi.

Vineri, 6 noiembrie, de la 19.40, este programat Un Crăciun nostalgic (Nostalgic Christmas, 2019). Anne Garrison (Brooke D’Orsay) știe multe despre jucării și își urmează pasiunea conducând departamentul de achiziții ale unui mare magazin din New York.  Pare să le aibă pe toate, dar pensionarea tatălui ei o aduce pe fata din marele oraş la originile ei provinciale. Pentru a salva atmosfera micului oraș, Anne face echipă cu Keith McClain (Trevor Donovan), un văduv chipeș față de care atracția este evidentă. Dar când fostul iubit intră în peisaj, tensiunea crește și lupta celor doi pentru oraș nu pare încununată de succes. Un final neașteptat și sărbători în stilul clasic promit să facă acest film memorabil.

Duminică, 8 noiembrie, de la ora 16.00, experimentăm Un Crăciun sub stele (Christmas Under the Stars, 2019). Nick Bellwith (Jesse Metcalfe) îşi pierde slujba în domeniul financiar înainte de Crăciun și lucrează la un  magazin de brazi unde se întâlneşte cu Julie Gibbons (Autumn Reeser) şi cu fiul ei, Matt. Pentru că Julie se află într-un impas financiar, Nick încearcă să aducă magia sărbătorilor în viața lor. Cum poate această mică afacere să aducă doi oameni împreună și să îi ajute să redescopere spiritul sărbătorilor ? Să continue numărătoarea inversă până la Crăciun cu cel mai îndrăgit program de la DIVA!

 

Urmărește DIVA pe social media:

Facebook: www.facebook.com/divaromania/

Instagram: @diva_romania

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending