Connect with us

Televiziune

Sărbătoreşte primăvara iubirii alături de DIVA, cu filme romantice speciale

Din 19 martie, în fiecare duminică, numai la DIVA.

Published

on

Foto Credit: DIVA
Reclame

Primăvara aceasta, DIVA sărbătorește cu o serie specială de producții TV. Luna martie va fi dedicată iubirii: de la mijlocul lunii încolo, DIVA umple după-amiezile de duminică cu două filme romantice, difuzate unul după altul, de la ora 16:00. Seria va continua și în luna aprilie.

Astfel, pe 19 martie, facem cunoștință cu „Prințesa fugară” („A Royal Runaway Romance”, 2022), apoi pășim în „Capsula timpului” („Romancing the Birthday Girl”, 2021). Primul film este o poveste romantică tipică: prințesa Amelia (Philippa Northeast) – din regatul fictiv Bundbury – care încearcă să fugă de responsabilitățile regale și visează la o poveste de dragoste adevărată (nu una aranjată), așa că încearcă o escapadă printre oamenii de rând: pleacă în America, pe urmele unui pictor din Chicago, Wes Riverton (Andre Anthony). Dar până la urmă se îndrăgostește de bodyguardul ei, Grady (Brant Daugherty).

„Capsula timpului” este povestea lui Taylor Jones (Emilie Ullerup). Când împlinește 30 de ani, eroina deschide o capsulă a timpului pe care i-a lăsat-o mama ei. Înăuntru găsește mai multe plicuri care o vor provoca să iasă din zona de confort și să accepte noi provocări în viață. Extrem de organizată de fel, Taylor începe prin a-și face un nou prieten – Josh (Clayton James) – care o ajută să-și înfrângă fricile și poate chiar să descopere dragostea.

Apoi, pe 26 martie, avem parte de „Doar un sărut” („Just One Kiss”, 2022), urmat de o lecție despre „Cum să spargi gheața” („Fashionably Yours”, 2020). În primul film, două mame joacă rolul de pețitoare și își cuplează copiii, în speranța că între ei se va înfiripa o poveste de dragoste. Eroina din „Cum să spargi gheața” este Lauren (Kat Graham), expertă în organizarea colecțiilor de fashion la un magazin de lux din Seattle. După ce ratează o promovare mult-așteptată, Lauren decide să lase marele oraș și să se mute înapoi acasă. În cele 2 săptămâni în care aceasta își strânge toate lucrurile, proprietarul companiei care se va ocupa de mutare – Rob (Kendrick Sampson) – o ajută să descopere frumusețile orașului Seattle.

Nu uitați să vă luați porția de dragoste de la DIVA cu două filme romantice, în după-amiezile de duminică!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending