Connect with us

BAZAR

Sărbătorile pot veni. Berea iernii a reapărut în România!

Avatar

Published

on

Începând din această lună, berea care aduce gustul sărbătorilor de iarna în casele românilor este disponibilă în toată țara până pe 31 decembrie. Evenimentul de lansare a avut loc în Centrul Vechi, la Republic. Oamenii din media și vedete, printre care DJ Wanda, Cabral și Jorge, au savurat primii din Tuborg Christmas Brew, la invitația agenției Wunderman.

Timp de două luni sezonul de iarnă va avea un gust mai tare și mai aromat și asta pentru că berea de culoare brun-roșcată cu un conținut de 5.6% alcool va da startul bunei dispoziției și a timpului petrecut cu prietenii și familia.

“În Danemarca, ziua în care are loc prima livrare de Tuborg Christmas Brew, poartă denumirea de J-Day (Julebryg) și este o zi foarte importantă în Copenhaga. Sunt încântat că J-Day are loc și în România, una dintre cele mai importante 10 piețe din lume pentru brandul Tuborg. Tuborg România este singura fabrică de bere din România care are în portofoliul său o bere internațională dedicată Crăciunului”, a declarat Peter Hammarstedt –CEO ExLiD Carlsberg Danemarca.

În România, de-a lungul anilor, Tuborg Christmas Brew a fost un motiv în plus pentru ca sărbătorile de iarnă să aibă un gust special, mai ales datorită rețetei sale deosebite.

DJ Wanda Tuborg

tuborg christmas brew

“Tuborg Christmas Brew este un brand unic pe piață și suntem bucuroși să păstrăm tradiția acestei ediții limitate dedicată special sărbătorilor de iarnă. Este modul nostru direct de a le mulțumi consumatorilor care ne răsplătesc cu loialitatea lor cumpărând Tuborg în decursul întregului an, și de ce nu, un mod foarte “delicios” de a experimenta berea Tuborg“, a declarat Paul Markovits – Vice Președinte Marketing, URBB.

Reţeta a fost inventată în 1981, de către maestrul berar Per Krieger Lassen, prin amestecarea a trei tipuri de beri distincte. Tuborg Christmas Brew este o bere produsă din trei tipuri de malț, având o aromă distinctă de lemn dulce. Aflată de peste 33 de ani în topul preferinţelor băutorilor de bere din Danemarca, Tuborg Christmas Brew a creat tradiţia lansării simultane a ediţiilor din România cu cele din Danemarca.

Anul acesta berea cu gust special de sărbători va fi disponibilă în sticla de 0,5 L și 0,75 L. Caravana Tuborg Christmas Brew a pornit în seara de 7 noiembrie de la fabrica Tuborg spre cele mai cool locuri din Centrul Vechi al Bucurestiului. Iubitorii de Tuborg Christmas Brew au fost primii care au gustat berea oferită de crăciunițele albastre care au dat tonul distracției pentru sezonul de iarnă pornind de la cunoscutul jingle Tuborg Christmas Brew.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending