Connect with us

A-Z NEWS

Sârbu vrea noi posturi TV şi o platformă de blogging

Published

on

Canalele TV din portofoliul Pro TV se vor înmulţi în următorii ani. Compania Pro TV intenţionează să lanseze un post TV în fiecare an. Intenţia a fost prezentată ieri, la adunarea investitorilor Central European Media Enterprises (CME), proprietarii Pro TV. La eveniment au participat Adrian Sârbu, director operaţional al CME şi Costi Mocanu, director executiv Pro TV.

CME deţine în România posturile Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Pro Sport şi MTV. Estimările veniturilor nete în România pentru anul 2008 se ridică la 279 de milioane de dolari, faţă de 215 milioane anul trecut (o creştere de 30%). Intenţiile de dezvoltare ale Pro TV vizează şi internetul. Planurile anunţate la New York urmăresc lansarea unor noi site-uri de nişă, dar şi a unui canal pay TV online. Totodată, vor fi implementate în România două dintre platformele online puternice ale CME: platforma de bloguri blog.cz şi portalul jyxo.cz.

Blog.cz este o platformă de creare şi administrare a blogurilor asemănătoare lui Blogger.com şi WordPress.com. Site-ul este printre cele mai vizitate site-uri din Cehia (conform măsurătorilor realizate de Netmonitor), având aproximativ două milioane de vizitatori unici lunar şi 150 de milioane de pagini vizualizate. Platforma de publicare folosită este licenţiată către cele mai mari portaluri din Cehia. Compania care stă în spatele acestei soluţii de tip CMS este Jyxo Ltd. care a fost cumpărată de Central European Media Enterprises Ltd. în mai 2008.

Postul de radio Pro FM va fi platforma de lansare pentru noi canale online. Astfel, Pro TV intenţionează să dezvolte nu mai puţin de 40 de posturi radio de nişă, toate cu difuzare pe internet.

Sursa: www.paginademedia.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending