Săritură spectaculoasă! Florin Neby impresionează pe toată lumea, în show-ul de la Antena 1, “Splash!” Vedete la apă - RADAR DE MEDIA
Connect with us

În această seară, de la ora 20:30, la Antena 1, antrenorul Florin Neby va face prima lui săritură din cadrul concursului „Splash! Vedete la apă”.

“Nu ai cum să nu remarci o persoană ca Florin, nu ai cum”, “Are șanse mari să câștige” sunt remarcile colegilor, în timp ce antrenoarea sa, Clara Gherase, afirmă cu mândrie “Mai mare dragul să lucrezi cu Florin”. Pepe, prezentatorul emisiunii, se declară și el impresionat de talentul lui Neby și îl numește “modelul sezonului”: “E unul model în fiecare sezon. Ăsta (n.r. Florin Neby) e ăla modelul”.

Oare ce fel de săritură va executa? Flip flop cu întoarcere de 360 de grade? Backflip? Dublu șurub? Florin Neby va face o figură de zile mari, câștigând admirația și celui mai dur dintre jurați, Cătălin Preda, multiplul campion național și balcanic la sărituri în apă.

“Splash” se anunță un show incendiar! Filmările sunt în plină desfășurare la Bazinul Olimpic din Bacău. Vor participa 40 de vedete, din diferite domenii, acestea fiind pregătite de antrenori profesioniști.

SPLASH! VEDETE LA APA - Alina Puscas, Pepe, Diana Niculescu

SPLASH! VEDETE LA APA – Alina Puscas, Pepe, Diana Niculescu

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending