Connect with us

Seriale

Sarutul dintre Ozcan Deniz si Meryem Uzerli a starnit gelozia viitoarei sotii a actorului

Avatar

Published

on

Ozcan Deniz, indragitul actor turc, protagonistul serialului „Mireasa din Istanbul”, are parte de scene de gelozie din partea iubitei sale, Feyza Aktan.

 

Feyza, viitoarea sotie a artistului a facut o adevarat criza de gelozie dupa ce si-a vazut iubitul sarutand-o pe Meryem Uzerli. „Scena sarutului” dintre Ozcan si Meryem s-a petrecut la filmarile pentru “Oteki Taraf”, thriller in care chipesul actor le are ca partenere pe Asli Enver (Sureyya, din „Mireasa din Istanbul”) si Meryem Uzerli (Sultana Hurrem din productia fenomen „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”).

 

Feyza Aktan, care este insarcinata in patru luni si urmeaza sa ii daruiasca un baietel lui Ozcan, este foarte geloasa pe iubitul ei si nu suporta sa-l vada pe acesta sarutand alta femeie, chiar daca profesia „o impune”.

 

Ozcan a facut referire la scenele tandre cu Meryem din „Oteki Taraf”, declarand:

“Feyza este foarte sensibila in aceasta perioada, de cand a ramas insarcinata, si cu greu am convins-o ca a fost vorba doar de un scenariu de film, nimic mai mult”, a spus actorul.

 

Pe Ozcan Deniz si Asli Enver ii puteti urmari in serialul „Mireasa din Istanbul”, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

Foto Credit: KANAL D

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending