Şase branduri legendare au ales GolinHarris! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Digital

Şase branduri legendare au ales GolinHarris!

Published

on

GolinHarris are de la începutul anului şase branduri legendare în portofoliu. Agenţia va gestiona activitatea de relaţii publice a mărcilor KFC, Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery, Paul, Cinnabon şi Hard Rock Café. Cele şase branduri au optat pentru „meniul” de comunicare oferit de GolinHarris.

Am ales GolinHarris ca partener în activitatea de relaţii publice, pentru că ne-a convins, înainte de toate, printr-o expertiză solidă și viziunea creativă. Este agenţia care a înţeles nevoile diversificate ale celor şase branduri şi care, cu siguranţă, poate aduce o perspectivă nouă, inedită, în comunicarea acestora”, a declarat Monica Eftimie, Marketing Director KFC România.

GolinHarris va fi consultantul strategic atât pentru comunicare externă, cât şi internă, pentru şase mărci: renumitele lanţuri de restaurante KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Hard Rock Café, şi celebrele brutării Paul şi Cinnabon.

Managementul relațiilor cu presa, organizarea de evenimente, gestionarea comunicării de criză sunt doar o parte dintre serviciile oferite de agenţie. În cadrul parteneriatului, specialiştii din Bridge™-ul GolinHarris vor dezvolta strategia de social media pentru fiecare brand. Aceasta va include managementul comunităţilor pe toate canalele online importante: Facebook, Twitter, Youtube, forumuri, portaluri de ştiri.

Entuziasmul şi creativitatea sunt esenţiale în comunicare, în special dacă vorbim de astfel de branduri: pline de energie, populare, cu grupuri de consumatori pretenţioşi, care mereu se aşteaptă să fie surprinşi cu o experienţă nouă. Echipa GolinHarris ne-a înţeles business-ul şi ne-a cucerit prin idei şi atitudine”, a explicat Monica Douglas, Marketing Director Pizza Hut.

Este cu siguranţă o mândrie să lucrăm pentru şase branduri iconice, care au un impact enorm asupra consumatorilor de zeci de ani. Suntem nerăbdători să pornim împreună la drum și să demarăm primele campanii de comunicare anul acesta”, a spus Monica Botez, Partener & Head of Corporate Division, GolinHarris.

Foto Credit: GolinHarris

[sam id=”12″ codes=”true”]

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending